Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Grondvoer

Grondvoer vind je bij ZOO&ZO in allerlei soorten en smaken. Wij verkopen enkel topmerken grondvoer, waaronder Dynamite Baits, CC Moore, Mainline, Sticky Baits en meer! Iedere karper visser kan in onze hengelsportwinkel het hart ophalen. Je vind naast grondvoer namelijk een compleet karperassortiment. Natuurlijk is het ook mogelijk jouw karper grondvoer en karperspullen in onze webshop te bestellen. Vanwege onze grote voorraad grondvoer voor karper vissen kunnen wij snel leveren. Meer tijd om op karper te vissen voor jou dus!

Grondvoer gebruiken tijdens karper vissen

Grondvoer wordt gebruikt om zo snel mogelijk de karper op jouw stek te lokken. Eigenlijk werkt grondvoer dus als lokvoer. Het voordeel van grondvoer gebruiken tijdens het karper vissen is dat het onder water gaat wolken waardoor alle geur- en smaakstoffen vrij komen in het water. Door gebruik te maken van grondvoer zal de karper heel snel aanzetten tot azen. Met grondvoer lok je de karper dus en dat wil je!

PVA zakjes met karper grondvoer

Karper grondvoer kan op verschillende manieren gebruikt worden. Je kunt het karper grondvoer uiteraard met de hand er los bij gooien, maar het werkt het mooiste in combinatie met PVA zakjes. PVA zakjes zijn speciale zakjes waar je het karper grondvoer instopt. Daarna hang je het PVA zakje met grondvoer aan de haak. Wanneer je de karperhengel hebt ingegooid begint het grondvoer in het PVA zakje op te lossen. Hierdoor krijg je een mooi klein compact voerplekje met karper grondvoer rondom jouw haakaas. 

Voeg attractors aan je grondvoer toe 

Grondvoer voor karper vissen kan rechtstreeks uit de zak worden gebruikt maar je kunt hier ook heel goed extra attractors aan toevoegen. Met attractors geef je jouw karper grondvoer een extra boost. Ingrediënten om je grondvoer mee te pimpen zijn bijvoorbeeld feedstim xp, green lipped mussel powder, betaine, chilipoeder en rocksalt. Ook kun je oliën aan je karper grondvoer toevoegen, zoals visolie of hennepolie. Op deze manier maak je jouw grondvoer extra aantrekkelijk voor de karper. Dankzij het grondvoer met de attractors zal de karper nog sneller op je aas afkomen!

Vraag het onze karperspecialisten

Natuurlijk vind je bij ZOO&ZO een prachtig assortiment grondvoer voor karper vissen. Naast grondvoer hebben wij alles op het gebied van karper vissen. Benieuwd welk grondvoer je moet kiezen voor jouw karper visavontuur? Vraag het onze karperspecialisten! Zij weten alles over het beste karper grondvoer en alles rondom het vissen op karper. Onze medewerkers vissen zelf ook op karper en zullen jou dus alleen met de beste karper attributen de deur uitsturen! Met de karperuitrusting van ZOO&ZO zul je zeker niet achter het net vissen.

Ruim aanbod grondvoer en karperspullen

Karper grondvoer hebben wij altijd ruim op voorraad in onze hengelsportzaak. Je bestelt jouw grondvoer voor het karper vissen ook heel gemakkelijk voordelig in onze webshop. Wist je dat wij jouw karperspullen zelfs vanaf €50,- gratis verzenden? Maar leuker is het om een bezoekje te brengen aan onze prachtige hengelsportzaak in Ede. Daar vind je werkelijk alles op het gebied van karper vissen.