Lowrance Hook Reveal 83 / 200 HDI De Nieuwe Hook Reveal 83 / 200 HDI van Lowrance maakt het... Lees meer

Lowrance Hook Reveal 83 / 200 HDI

Voor 17:00 besteld, morgen in huis | Op voorraad in de winkel
Diameter
5" 369,95
7" 499,95

369,95

Lowrance Hook Reveal 83 / 200 HDI

De Nieuwe Hook Reveal 83 / 200 HDI van Lowrance maakt het vissen gemakkelijker en biedt een krachtige performance met bewezen tools zoals: Autotuning Sonar, DownScan Imaging, verbeterde performance op diep water en nu ook met Fishreveal!

Fishreveal maakt het gemakkelijk om vissen te herkennen door het beste van de Lowrance Chirp Sonar en DownScan Imaging te combineren in één scherm. De Chirp Sonar lokaliseert en herkent de vissen, terwijl het DownScan Imaging structuren haarscherp in beeld brengt.

Of je nu in onbekend water vist, of op je favoriete stek, je vindt altijd gemakkelijk hotspots met de gedetailleerde C-map kaarten en anders kun je zelf een water in beeld brengen met Genesis Live systeem. Dankzij dit systeem kun je wateren in real-time in beeld brengen en opslaan. De dieptemeter komt met een wereldwijde basemap.

De 83 / 200 Med/ High CHIRP Sonar gecombineerd met DownScan Imaging zorgt voor een perfect beeld van wat er zich beneden je boot afspeelt, zelfs op diep water! Daarnaast kunnen deze systemen gemakkelijk vissen vinden en herkennen en een scherp beeld van de structuren onderwater vormen.

Het Autotuning Sonar systeem zorgt ervoor dat je meer tijd overhoudt om te vissen, omdat je dieptemeter zelf de instelling kiest om je het beste beeld van de Sonar te presenteren op het heldere SolarMAX scherm. Dit scherm biedt je altijd haarscherpe beelden, in welke omstandigheden je je ook bevindt. Zelfs in direct zonlicht presteert het scherm nog erg goed. Mochten de omstandigheden veranderen, dan veranderen de instellingen automatisch mee dankzij het Autotuning Sonar systeem.

De Hook Reveal beschikt over eenvoudige menu's, die zelfs voor de beginnende visser gemakkelijk te begrijpen zijn en gemakkelijk bereikbaar zijn door de handig ingedeelde knoppen. De Hook is voorzien van een Micro-SD poort.

De Lowrance Hook Reveal 83 / 200 HDI is verkrijgbaar met een scherm-diameter van 7" of 9".

Referentie:
EAN:
Schrijf een product review

Schrijf uw recensie