Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Karper molens

Bij ZOO&ZO hebben wij een ruim assortiment karpermolens!

Karpermolens zijn onder te verdelen in twee groepen

Karpermolens kun je onderverdelen in twee groepen: karpermolens met een enkelvoudige slip en molens met een dubbele slip. Dit zijn de vrijloopmolens, ook wel baitrunners genoemd. Vooral voor de statische boilievisserij op karper zijn vrijloop karpermolens heel populair. Een vrijloopmolen heeft een normale vechtslip, deze wordt gebruikt om de karper binnen te halen, en een vrijloopslip. Wanneer de hengel met de karpermolen op de steun ligt zet je de vrijloopslip open zodat de karper de hengel niet het water intrekt bij een aanbeet. Wanneer je nu een aanbeet hebt hoef je alleen maar een draai aan de molenslinger te geven, de vrijloopslip zal nu automatisch overschakelen naar de vechtslip. Daarnaast zijn er de normale karpermolens, deze zijn tegenwoordig allemaal uitgerust met een “quick drag slip”. Dit betekend dat wanneer de slip openstaat je met een paar tikjes van de slipknop deze op de vechtstand staat. Wil je meer weten over de juiste karpermolen, kom dan zeker eens naar ZOO&ZO voor deskundig advies!

Topmerken karpermolens voor tijdens het karpervissen bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO verkopen wij karpermolens van de volgende topmerken: Shimano, Daiwa, Penn, Lion, Skills, Kevin Nash, Fox, Leonard Sports en nog veel meer.

Ook hebben we veel verschillende merken voor de beginnende karpervisser, bijvoorbeeld Lion en LFT.

Alles op het gebied van hengelsport

Bij ZOO&ZO in Ede vind je alles op het gebied van hengelsport. Wij hebben zelfs één afdeling volledig ingericht met hengelsportartikelen waardoor je altijd zult vinden waarnaar je op zoek bent! Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan (dieren)beleving, echt de moeite waard om eens langs te komen dus! Naast karpermolens kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw karpermolen online

In onze fysieke winkel in Ede vind je werkelijk álles op het gebied van hengelsport! Maar daarnaast zijn wij natuurlijk ook jouw hengelsport webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw hengelsportartikelen al gratis verzonden! Bestel jouw karpermolen vandaag nog of kom gezellig een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van karpermolen tot beetmelders koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! En ben je naar iets specifieks op zoek? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment hengelsportartikelen kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via hengelsport@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg!