Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Bivvy's

Karpervissers die ook ’s nachts aan de waterkant verblijven gebruiken hiervoor een bivvy. Een bivvy is een speciale karpertent welke voor extra comfort zorgt in de nachtelijke uurtjes. De meeste bivvy’s zijn voorzien van muggengaas waardoor ze ongedierte buiten houden én voorzien van grondzeil. Tegenwoordig zijn de stokken al vast gemaakt in het doek van de bivvy. Hierdoor staat jouw karpertent binnen twee minuten overeind, ideaal dus!

Meer
per pagina

Welke bivvy kies jij?

Over het algemeen is een bivvy gemaakt van nylon maar er bestaan ook bivvy’s welke zijn uitgevoerd met aquatex materiaal. Dit materiaal is een stuk sterker dan nylon en reageert niet op weersinvloeden. Op zoek naar een één of 2-persoons karpertent? Bij ZOO&ZO hebben wij het allemaal.

Topmerken bivvy’s

Bij ZOO&ZO hebben wij bivvy’s van de volgende topmerken: JRC, Fox, Solar, Trakker & Aqua.

Assortiment hengelsportartikelen

Als fanatiek karpervisser moet je echt eens langskomen bij ZOO&ZO in Ede! Daar vind je ruim 5000m2 aan beleving en hebben wij 1 afdeling volledig ingericht op hengelsport. Hier bieden wij je een ruim assortiment aan hengelsportartikelen. Naast bivvy’s kun je bij ons ook terecht voor:

Jouw hengelsport webshop

Naast onze fysieke winkel in Ede zijn wij ook jouw hengelsport webshop. Bij besteding vanaf  €50,- worden jouw hengelsport artikelen al gratis verzonden! Bestel vandaag nog of kom eens een keer langs bij ZOO&ZO in Ede!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van bivvy’s tot barrows koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! En mocht je niet gevonden hebben wat je zoekt? Of heb je een vraag over een bivvy? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment hengelsportartikelen kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via hengelsport@zoo-enzo.nl, onze vakkundige medewerkers staan graag voor je klaar!