Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Brolly's

Tijdens jouw karper visavontuur is een brolly of shelter tent een waardevolle toevoeging! De beste brolly voor het vissen op karper koop je bij ZOO&ZO. Bij ons vind je een ruim assortiment brolly’s en shelter tenten voor iedere karpervisser en zal je absoluut slagen voor de perfecte brolly. Daarnaast bieden wij een compleet assortiment aan karperspullen, echt even kijken dus! 

Comfortabel karpervissen met een brolly 

Een brolly (ook wel een shelter tent genoemd) is eigenlijk een karpertent zonder voorkant. Met een brolly heb je het comfort van een bivvy maar tegelijk het open uitzicht van een paraplu. Een brolly zorgt ervoor dat je lekker uit de wind zit maar je niet opgesloten voelt zoals in een tent. Brolly’s worden vaak gebruikt om overdag te karpervissen maar zijn tegelijk groot genoeg om een stretcher onder te plaatsen, ideaal dus! Hierdoor kun je de brolly ook perfect gebruiken voor de nachtvisserij. Zeker wanneer je gaat karpervissen wanneer het regent is een brolly echt een must. Met een brolly zit je heerlijk comfortabel op jouw visstek. Het gemak van een shelter tent zit hem vooral in de grote ruimte welke je in de binnenruimte van de brolly overhoudt. Een brolly bestaat namelijk uit een systeem met twee of drie ribben wat ervoor zorgt dat de ruimte optimaal benut kan worden. Handig om jouw stretcher, tassen en foudralen & andere karperattributen neer te kunnen zetten. 

Brolly met overwrap 

Om jouw brolly uit te breiden kun je als extra toevoeging een brolly overwrap kopen. Met een brolly overwrap maak je in een mum van tijd een gesloten tent van een brolly of shelter tent. Een overwrap is eigenlijk een extra tentdoek wat aan de voorzijde gesloten kan worden. Het fijne van een overwrap is dat er minder koude lucht de brolly binnenkomt en warme lucht niet gemakkelijk zal ontsnappen uit de brolly. Helemaal wanneer je tent verwarming in je brolly gebruikt is een overwrap extra aan te raden. Let er daarbij goed op dat je tent voldoende ventileert wanneer je een tent verwarming in je brolly gebruikt. Anders zal er onvoldoende zuurstof in jouw brolly aanwezig zijn. Laat je vooraf dus even goed informeren over het gebruik van een verwarming in je brolly met overwrap. 

De beste brolly voor karpervissen koop je bij ZOO&ZO 

Nieuwe brolly of shelter tent kopen? Dan hoef je niet verder te zoeken! De beste brolly en shelter tent koop je namelijk bij ZOO&ZO! Wij bieden een ruim assortiment brolly’s en sheltertenten in onze uitgebreide hengelsportwinkel in Ede. Twijfel je over welke brolly je moet kiezen? Kom dan eerst even ons aanbod brolly’s en sheltertenten op je gemak bekijken! Door ons ruime aanbod zal iedere karpervisser bij ons slagen voor de perfecte brolly of shelter tent! Enkele van de topmerken brolly’s welke wij aanbieden zijn bijvoorbeeld JRC, Trakker, Fox, Lion Sports en Strategy. Weet je welke brolly je wilt? Shop jouw brolly dan gemakkelijk en voordelig in onze webshop! En extra leuk, vanaf €50,- worden jouw karperspullen al gratis verzonden! Bestel jouw brolly of shelter tent voor karpervissen dus online of kom naar langs in onze hengelsportwinkel in Ede. 

Brolly kopen voor tijdens het karpervissen? Natuurlijk bij ZOO&ZO! 

Alles voor het karpervissen, waaronder brolly’s koop je bij ZOO&ZO! Wij zijn de grootste dierenspeciaalzaak van de Benelux en bieden jou een zo groot mogelijke keuze in brolly’s voor het vissen op karper. De perfecte brolly om lekker beschut te kunnen karpervissen vind je dus gegarandeerd bij ZOO&ZO! Naast brolly’s en shelter tenten hebben wij een compleet aanbod in hengelsportproducten voor het vissen op karper. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan beleving, absoluut de moeite waard om eens langs te komen dus! Veel visplezier en we zien je graag bij ZOO&ZO!