Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Brolly's

Een brolly (ook wel een shelter genoemd) is eigenlijk een karpertent zonder voorkant. Op deze manier heb je toch het comfort van een bivvy maar tegelijk het open uitzicht van een paraplu. Met een brolly zit je lekker uit de wind maar heb je niet het opgesloten gevoel van een tent. Brolly’s worden vaak gebruikt om overdag te vissen maar zijn tegelijk groot genoeg om een stretcher onder te plaatsen, ideaal dus! Hierdoor kun je de brolly ook gebruiken voor de nachtvisserij.

Meer

Topmerken brolly’s

Bij ZOO&ZO hebben wij de volgende topmerken brolly’s voor jou: JRC, Fox, Solar, Trakker & Aqua.

Assortiment hengelsportartikelen

Ben jij een fanatieke karpervisser!? Kom dan eens langs bij ZOO&ZO in Ede! Daar vind je ruim 5000m2 aan beleving en hebben wij 1 afdeling volledig ingericht op hengelsport. Hier bieden wij je een fantastisch assortiment aan hengelsportartikelen. Naast brolly’s kun je bij ons ook terecht voor:

Jouw hengelsport webshop

Naast onze fysieke winkel in Ede zijn wij ook jouw hengelsport webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden brolly’s en andere hengelsport spullen bovendien gratis verzonden! Bestel vandaag nog of kom gezellig een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van brolly’s tot beetmelders & accessoires koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! En mocht je niet gevonden hebben wat je zoekt? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment hengelsportartikelen kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via hengelsport@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg!