Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Foudraal

Je kunt je voorstellen dat wanneer je jouw hengels en molens los mee neemt, dit lastig te vervoeren is. Hierdoor kunnen jouw hengelsportpullen snel beschadigen. Met een foudraal is dit probleem snel verholpen!

De voordelen van een foudraal voor karpervissers

Het voordeel van een foudraal is dat elke hengel en molen apart in een vak zit waardoor deze niet tegen elkaar aan komen en daardoor niet kunnen beschadigen. De meeste foudralen hebben daarnaast nog extra opbergmogelijkheden om bijvoorbeeld je schepnet en steunen makkelijk mee te kunnen nemen. Bij het aanschaffen van een foudraal moet je rekening houden met de lengte van de hengel. Zo heb je voor een 10 ft hengel een 10 ft foudraal nodig, voor een 12 ft hengel een 12 ft foudraal enzovoorts. Houd er rekening mee dat de goedkopere foudralen een mindere bescherming bieden als de luxere foudralen vanwege de dunnere voering.

Merken foudralen voor karpervissen bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO verkopen wij foudralen van de volgende topmerken: Lion, Trakker, Aqua, Fox, Kevin Nash & JRC.

Alles op het gebied van hengelsport

Bij ZOO&ZO in Ede vind je alles op het gebied van hengelsport. Wij hebben zelfs één afdeling volledig ingericht met hengelsportartikelen waardoor je altijd zult vinden waarnaar je op zoek bent! Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan (dieren)beleving, echt de moeite waard om eens langs te komen dus! Naast foudralen kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw foudraal online

In onze fysieke winkel in Ede vind je werkelijk álles op het gebied van hengelsport! Maar daarnaast zijn wij natuurlijk ook jouw hengelsport webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw hengelsportartikelen al gratis verzonden! Bestel jouw foudraal vandaag nog of kom gezellig een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van foudralen voor tijdens het karpervissen tot boilies koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! En ben je naar iets specifieks op zoek? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment hengelsportartikelen kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via hengelsport@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg!