Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Verlichting

Uiteraard hebben wij bij ZOO&ZO de juiste verlichting, kom dus zeker eens langs voor advies of bestel jouw verlichting in onze webshop!

Diverse soorten verlichting voor tijdens het karpervissen

In ons assortiment hebben wij drie soorten verlichting voor tijdens het karpervissen. Te beginnen bij verlichting welke je in jouw tent kunt ophangen. Daarnaast is er verlichting om te gebruiken om de gevangen vis beter uit te lichten in het donker. Ook zijn er nog de normale hoofdlampen. Waar men vroeger een zaklamp gebruikte tijdens het vissen zijn deze nu vervangen voor hoofdlampen. Het voordeel van een hoofdlamp is dat je altijd je handen vrij hebt én waar je ook heen kijkt, de lamp zal altijd jouw richting volgen. Een ander voordeel van de lampen welke tegenwoordig verkrijgbaar zijn is dat deze via USB opgeladen kunnen worden. Kortom; met de juiste verlichting wordt het karpervissen een stuk leuker!

Merken verlichting voor tijdens het karpervissen bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO verkopen wij verlichting van de volgende topmerken: Ridge Monkey, Ledlenser, Fox, Kevin Nash, Spro & Cygnet.

Alles op het gebied van hengelsport

Bij ZOO&ZO in Ede vind je alles op het gebied van hengelsport. Wij hebben zelfs één afdeling volledig ingericht met hengelsportartikelen waardoor je altijd zult vinden waarnaar je op zoek bent! Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan (dieren)beleving, echt de moeite waard om eens langs te komen dus! Naast verlichting kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw verlichting online

In onze fysieke winkel in Ede vind je werkelijk álles op het gebied van hengelsport! Maar daarnaast zijn wij natuurlijk ook jouw hengelsport webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw hengelsportartikelen al gratis verzonden! Bestel jouw verlichting vandaag nog of kom gezellig een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van verlichting voor tijdens het karpervissen tot stretchers koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! En ben je naar iets specifieks op zoek? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment hengelsportartikelen kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via hengelsport@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg!