Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Haken

Welke soorten karperhaken zijn er? Karperhaken kun je verdelen in 3 modellen, waarvan de longshank karperhaak één van de meest gebruikte haken is. Vanwege zijn rechte punt is dit model karperhaak minder geschikt voor de obstakelvisserij. Voor de obstakelvisserij zijn klauwhaken beter geschikt. Een klauwhaak is een haak met een korte steel en een naar binnen staande haakpunt. De klauwhaak pakt veel vlees in de bek van de karper waardoor je hier meer kracht op kunt uitoefenen. Daarnaast zijn er ook nog karperhaken met een kromme haaksteel, de curve shank modellen. Het voordeel van een curve shank model karperhaak is dat deze heel snel naar de onderlip van de karper draait.

Merken karperhaken bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO verkopen wij een ruim assortiment karperhaken van de volgende topmerken: Kevin Nash, Gammakatsu, Carp Whisperer, Fox, PB Products, Korda, E.S.P. & Ashima.

Alles op het gebied van hengelsport

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij één grote afdeling volledig ingericht op hengelsport waar je alle artikelen op het gebied van hengelsport vindt! Je zult er je ogen uitkijken bij ons ruime assortiment hengelsport spullen. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan beleving, de moeite waard om eens langs te komen dus!

Naast karperhaken kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw karperhaken bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van hengelsport vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw hengelsport webshop. Bij besteding vanaf  € 50,- worden jouw hengelsportartikelen al gratis verzonden! Bestel vandaag nog of leuker, kom een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van karperhaken tot karperhengels koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet gevonden wat je zoekt? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment hengelsportartikelen kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via hengelsport@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg!