Leader Materiaal & Leadcore

De belangrijkste meter van je karperset-up is je laatste meter. Het liefst wil je dat deze meter plat op de bodem ligt, de contouren van de bodem volgt én dezelfde kleur heeft als de bodem. Hiervoor bestaan allerlei leader materialen, waaronder leadcore.

Meer
per pagina

Soorten leader materialen

BIJ ZOO&ZO verkopen wij veel verschillende soorten leader materialen. Een heel populair leader materiaal is leadcore. Leadcore is een leader met een loden kern. Door het lood is het superzwaar waardoor het zinkt als een baksteen. Aangezien de loden kern ervoor zorgt dat leadcore wat stijver is weet je nooit helemaal zeker of hij de contouren van de bodem exact volgt. Tegenwoordig bestaan er ook leaders zonder lood erin, deze zijn een stuk soepeler als leadcore waardoor ze ook mooier de contouren van de bodem volgen. Over het algemeen worden leaders in 3 verschillende kleuren aangeboden; zilt, gravel & weed.

Vis vriendelijk op karper vissen

Let er bij gebruik van een leader wel altijd op dat je met een visvriendelijk systeem vist. Je wilt namelijk niet dat er een karper met een stuk leadcore achterblijft bij een lijnbreuk. Daarbij verkopen wij bij ZOO&ZO ook kant en klare leaders. Deze hoef je niet meer zelf te spleicen maar hoef je alleen nog maar aan jouw hengel te knopen.

Merken leader materialen & leadcore

Bij ZOO&ZO verkopen wij leader materialen & leadcore van de volgende topmerken: E.S.P., Carp Whisperer, Rick Solutions, PB Products, Kevin Nash, Fox & Korda.

Alles op het gebied van hengelsport

Bij ZOO&ZO in Ede vind je alles op het gebied van hengelsport. Wij hebben zelfs één afdeling volledig ingericht met hengelsportartikelen waardoor je altijd zult vinden waarnaar je op zoek bent! Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan (dieren)beleving, echt de moeite waard om eens langs te komen dus! Naast leader materialen & leadcore kun je bij ons ook terecht voor:

Leader materialen & leadcore bestellen

In onze fysieke winkel in Ede vind je werkelijk álles op het gebied van hengelsport! Maar daarnaast zijn wij natuurlijk ook jouw hengelsport webshop. Bij besteding vanaf  € 50,- worden jouw hengelsportartikelen al gratis verzonden! Bestel vandaag nog of kom gezellig een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van leader materialen & leadcore tot boilies koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! En ben je naar iets specifieks op zoek? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment hengelsportartikelen kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via hengelsport@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg!