Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Onthaak & weegaccessoires

Karper onthaak- & weegaccessoires

Als karpervisser vindt je het enorm belangrijk dat je karper zo goed mogelijk wordt behandeld na zijn vangst. Hiervoor hebben wij speciale onthaakmatten: een soort matten van zacht materiaal waardoor de karper zichzelf niet zal beschadigen. In Frankrijk is een onthaakmat op alle betaalde wateren verplicht. Ook op sommige wateren in Nederland is dit al verplicht.

Daarnaast worden karpers gewogen na vangst. Hiervoor zijn speciale weegaccessoires. Om een karper te wegen gebruik je een weigh sling. Tegenwoordig hebben heel veel weigh slings drijflichamen, waar je de karper ook tijdelijk even in kunt bewaren.

Om een karper te wegen heb je uiteraard een weegschaal nodig. Wij hebben zowel analoge als digitale weegschalen in ons assortiment. Van goedkoop tot aan de geijkte weegschalen van Reuben Heaton: dus zowel voor de beginnende karpervisser als de professionals.

Wat de onthaakmatten betreft, hierin zijn veel verschillende soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan de simpele uitklapbare, de speciale cradles, onthaakmatten met speciale verstelbare poten én opblaasbare onthaakmatten. Hoe dikker de onthaakmat, hoe beter de bescherming voor de karper. Maar een simpele onthaakmat is natuurlijk beter dan geen!

Merken

Lion

Strategy         

Kevin Nash

Fox

Trakker

Aqua

Solar

Proline

Reuben Heaton

Mocht je graag meer informatie willen of niet gevonden hebben wat je zoekt? Neem gerust contact met ons op! Onze deskundige medewerkers van onze hengelsportafdeling helpen je graag! Je kunt een mailtje sturen naar hengelsport@zoo-enzo.nl of bellen (tijdens openingstijden) naar 0318-693078.

Maar wat eigenlijk veel leuker is, kom een keer naar onze dierenspeciaalzaak in Ede! Daar kunnen wij je direct alles laten zien op het gebied van hengelsport en ons ruime assortiment visspullen. Daarnaast zul je je ogen uitkijken op alle andere afdelingen die wij hebben.

ZOO&ZO is de ultieme dierenwinkel met 5000 m2 aan beleving! Wist je dat wij zelfs de grootste dierenwinkel van Nederland zijn!? 
Op onze begane grond kijk je je ogen uit bij onze prachtige aquariums en terrariums, maar natuurlijk hebben wij ook álles voor jouw vogel, hond of kat. Ook vindt je bij ons een ruim assortiment voor konijnen en knaagdieren.
Loop (of lift) je naar onze eerste verdieping dan kom je op onze outdoor, ruitersport én vanzelfsprekend onze hengelsport afdeling. En mocht je trek gekregen hebben in een heerlijke lunch? Fantastisch lunchen doe je in onze Lunchroom Lorentzo!

En dan hebben we ook nog eens een inpandige dierenartspraktijk! We zijn dus echt van alles voorzien!
Kom gezellig eens langs bij ZOO&ZO!