Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Rodpods

Bij ZOO&ZO vind je een mooi assortiment rodpods voor het karpervissen. Dankzij onze ruime voorraad karper rodpods heb je jouw rodpod snel in huis! Heb je nog geen idee welke rodpod voor het karpervissen bij jou past? Vraag het dan gerust aan onze karperspecialisten, zij kunnen jou alles vertellen over de perfecte rodpod voor jouw karper visavontuur.

De beste rodpod voor karpervissen

Een rodpod zorgt ervoor dat jouw hengels veilig en netjes op hoogte liggen op jouw visstek. Een rodpod geeft niet alleen steun aan de karperhengel, maar ook aan de beetmelders. Kies daarom een stevige en robuuste rodpod. Met name op harde ondergronden is een rodpod tijdens karpervissen een uitkomst. Met de juiste rodpod staat jouw vismateriaal veilig aan de waterkant en zal je hengel bij een aanbeet niet snel in het water belanden. Ben je van plan rodpods voor het karpervissen te kopen, bedenk dan goed op welk watertype je gaat karpervissen. Bij het vissen op grote rivieren is het lastig steunen te plaatsen door de grote keien die er vaak liggen. Wanneer je op visplekken gaat karpervissen met een zachte oever, kun je in plaats van rodpods beter voor steunen kiezen. Op deze manier kun je jouw karperhengels uit elkaar plaatsen, waardoor je tijdens het karpervissen veel flexibeler bent. Toch is het verstandig om een karper rodpod mee te nemen naar een onbekende visplek, het kan altijd zijn dat er veel grind in de bodem zit of dat er steigers staan.

De karper tripod voor extra hoogte

Naast karper rodpods zijn er karper tripods verkrijgbaar. Wanneer je over struiken of riet gaat vissen is een gewone karper rodpod soms onvoldoende. In plaats van een rodpod kan een karper tripod dan uitkomst bieden. De karper tripod staat een stuk hoger boven de grond en staat op een statief met drie of vier poten eronder. Dit kan erg handig zijn bij vijvers wanneer er hoge oevers of rietkragen zijn. Ook op rivieren kun je dankzij de karper tripod met de toppen omhoog vissen. Neem je naast rodpods voor karpervissen tripods mee, dan weet je zeker dat je goed op je visstek zit!

De beste merken rodpods vind je bij ZOO&ZO

Voor een goede karper rodpod ben je bij ZOO&ZO op de juiste plek. Wij hebben een prachtig assortiment rodpods voor karpervissen van de beste kwaliteit! Rodpods voor de beginnende karpervisser, zowel voor de gevorderde en in diverse prijscategorieën. Enkele topmerken welke je bij ons kunt vinden zijn Fox, JRC, Cygnet, Lion Sports, Spro en vele anderen! Jij als karpervisser bent vast bekend met deze karpermerken. Koop jouw karper rodpods dan ook zeker in onze hengelsportwinkel in Ede of bestel rodpods voor karpervissen voordelig in onze webshop.

Ruim aanbod rodpods en karperspullen

Vanzelfsprekend vind je een ruim aanbod rodpods voor karpervissen en tripods in onze hengelsportzaak in Ede. Wij hebben verschillende karper rodpods in diverse maten en afmetingen en in diverse prijsklassen. Benieuwd welke rodpods jij het beste kunt kiezen voor tijdens het karpervissen? Vraag het gerust aan onze karperspecialisten! Zij kunnen jou alles vertellen over de beste rodpods en technieken om een kanjer van een karper aan de haak te slaan. Bestel jouw karper rodpods voordelig in onze webshop of kom naar onze prachtige hengelsportzaak in Ede om onze gigantische hengelsportafdeling te bekijken. Naast een compleet assortiment rodpods voor karpervissen vind je bij ons banksticks, buzzerbars, karperhengels, karpermolens, karper aas & voer, brolly’s, beetmelders, foudralen, te veel om op te noemen! Eigenlijk alles om perfect op karper te kunnen vissen! Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw karper rodpod in onze webshop te bestellen! Super makkelijk jouw rodpods thuis bezorgd en extra fijn: vanaf €50,- komen de rodpods zelfs gratis naar je toe! Een mooie deal toch? Twijfel je toch welke rodpod voor karpervissen jij moet kiezen? Kom dan langs in onze fysieke winkel in Ede en vraag onze karperspecialisten het hemd van het lijf!