Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter
Klaar
Lengte van de hengel
Molens
Grootte van de molen

Sets

Complete sets voor de vissers die graag op karpers vissen. HENGELSPORT&ZO heeft voor jou complete sets beschikbaar voor het karpervissen. Vind een complete karperset, een karperhengel met molen of een goede karperstoel met bijpassende tas en foudraal. Gebruik de keuzefilters of vraag persoonlijk advies. En de prijs? Aanbieding of niet, onze complete karpersets zijn altijd scherp in prijs. 

Meer

Complete set, hoe fijn is het als je een complete set kan aanschaffen? Wij van ZOO&ZO Hengelsport zijn altijd op zoek naar complete set zodat jij niet alles los hoeft aan te schaffen.

Complete set voor het karpervissen

Een complete set bestaat altijd weer uit andere producten. Soms is het een complete karperhengelset, dan heb je voor het bedrag een foudraal, 2 karperhengels, 2 karpermolens, een rodpod en beetmelders. De andere keer is het een set die bestaat uit een stoel, tas en foudraal. Bij ZOO&ZO Hengelsport vind je altijd wel een set die bij jou past.

Sets bij ZOO&ZO Hengelsport

ZOO&ZO Hengelsport heeft een compleet assortiment, mocht je niet de juiste set kunnen vinden, dan maken wij samen met jou een complete set.

Kom naar de winkel en vraag aan een van onze specialisten om je te helpen. Geen mogelijkheid om naar de winkel te komen? Ook dan helpen wij jou graag! Bel ons gerust (0318 - 69 30 78) of neem contact op via ons contactformulier.