Stoelen & Stretchers

Stoelen en stretchers zijn essentiële items voor bij het karpervissen. Een comfortabele zit- en slaapplek draagt bij aan een verbeterde vis-ervaring. HENGELSPORT&ZO heeft volop keuze in verschillende stoelen en stretchers van diverse merken. Door middel van de keuzefilters kun je gemakkelijk zoeken op de opties waar jouw stoel of stretcher aan moet voldoen. Verstelbare poten, verstelbare rugleuning, met- of zonder armleuning en het aantal poten. Wat je ook zoekt de verschillende merken zoals Avid, Fox, JRC, Kevin Nash en bijvoorbeeld Takker hebben diverse visstoelen en -bedden. Zo zit er altijd wel een item bij wat voor jou comfortabel is. 

  

  

Meer
per pagina

Stoelen & Stretchers

Stoelen

Uiteraard hebben wij een zeer groot assortiment aan stoelen: zowel simpele stoelen als luxe comfortabele stoelen. De meeste stoelen hebben verstelbare poten. Zo kun je jouw stoel altijd goed recht zetten op iedere ondergrond. Daarbij hebben veel stoelen speciale modderpoten, zodat de poten niet direct in de modder wegzakken.

Er zijn 2 modellen stoelen: met én zonder armleuningen. Vanzelfsprekend is een stoel met armleuningen een stuk comfortabeler. Luxere stoelen hebben vaak ook een verstelbare rugleuning, voor extra comfort. Daarnaast zijn sommige stoelen van aluminium, dus lekker lichtgewicht. De betere stoelen zijn getest tot 150 kilo.

De meeste stoelen zijn vanzelfsprekend in mooie camouflage kleuren.

Merken

Lion

Strategy

Fox

Solar

Kevin Nash

Trakker

Aqua

JRC

Stretchers

Stretchers zijn er in 3 modellen: met 4 poten, met 6 poten of met 8 poten. Over het algemeen zijn de stretchers met 4 poten voor de mobiele visser, omdat deze lichter zijn om mee te nemen. Deze liggen wel wat minder comfortabel. De meest gebruikte stretchers hebben 6 poten. Over het algemeen worden de hele grote stretchers vooral gebruikt voor de Frankrijk vissers/de lange sessie vissers. Deze zijn erg comfortabel en stabiel.

Uiteraard hebben alle stretchers verstelbare poten met moddervoetjes, zodat je de stretcher ten alle tijden in de meest comfortabele houding kunt zetten. We verkopen normale stretchers waarbij je met een losse slaapzak werkt, maar hebben ook complete sleep systems. Dit zijn stretchers waarbij de slaapzak er al aan vast geritst is. Met een losse slaapzak wil het nog wel eens voorkomen dat je met een aanbeet de rits van je slaapzak niet los krijgt en je dus ‘met slaapzak en al’ aan de waterkant staat. Met het sleep system zal je dit niet meer gebeuren!

We hebben een groot assortiment merken in veel verschillende prijsklassen:

Merken

Lion

Strategy

Skills

Kevin Nash

Fox

JRC

Trakker

Aqua

Solar

Niet gevonden wat je zoekt of wil je graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op! Onze deskundige medewerkers van onze hengelsportafdeling helpen je graag! Stuur een mailtje naar hengelsport@zoo-enzo.nl of bel (tijdens openingstijden) naar 0318-693078.

Maar veel leuker is het om een keer naar onze dierenspeciaalzaak in Ede te komen! Daar kunnen wij je direct alles laten zien op het gebied van hengelsport en ons ruime assortiment visspullen. Daarnaast zul je je ogen uitkijken op alle andere afdelingen die wij hebben.

ZOO&ZO is de ultieme dierenwinkel met 5000 m2 aan beleving! Wij zijn zelfs de grootste dierenwinkel van Nederland!

Op onze begane grond kijk je je ogen uit bij onze prachtige aquariums & terrariums, maar natuurlijk hebben wij ook álles voor jouw vogel, hond of kat. Ook vindt je bij ons een ruim assortiment voor konijnen & knaagdieren.
Loop (of lift) je naar onze eerste verdieping dan kom je op onze outdoor, ruitersport én vanzelfsprekend onze hengelsport afdeling. Daarna trek gekregen in een heerlijke lunch? Fantastisch lunchen doe je in onze Lunchroom Lorentzo
En dan hebben we ook nog eens een inpandige dierenartspraktijk! We zijn dus echt van alles voorzien!

Kom gezellig eens langs bij ZOO&ZO!