Stoelen & Stretchers

Stoelen en stretchers zijn essentiële items voor bij het karpervissen. Een comfortabele zit- en slaapplek draagt bij aan een verbeterde vis-ervaring. HENGELSPORT&ZO heeft volop keuze in verschillende stoelen en stretchers van diverse merken. Door middel van de keuzefilters kun je gemakkelijk zoeken op de opties waar jouw stoel of stretcher aan moet voldoen. Verstelbare poten, verstelbare rugleuning, met- of zonder armleuning en het aantal poten. Wat je ook zoekt de verschillende merken zoals Avid, Fox, JRC, Kevin Nash en bijvoorbeeld Takker hebben diverse visstoelen en -bedden. Zo zit er altijd wel een item bij wat voor jou comfortabel is. 

  

  

per pagina

Karperstoelen & Stretchers

Welke stoel of stretcher je ook wilt kopen, alle stoelen en bedden in ons assortiment zijn van goede kwaliteit. Zo heb je altijd plezier van je aankoop. Wij verkopen alleen de beste producten van de beste merken. Waaronder de volgende merken:

 • Avid
 • Chub
 • Foc
 • JRC
 • Kevin Nash
 • Mad
 • Sonik
 • Soul (Albatros)
 • Strategy
 • Raska
 • Trakker
 • Wychwood

Bestel de stoelen gemakkelijk en snel online. Of kom langs in de winkel voor professioneel advies van onze hengelsport medewerkers.

Karperstoelen

Voor karpervissen neem je echt de tijd. Het blijft vaak niet bij één nacht maar het wordt vaak een weekend of een visvakantie. Een comfortabele visstoel is dan meer dan een luxe product, het is een essentieel item van je visgerei. Comfortabel zitten tijdens het vissen verbeterd je viservaring. Het vinden van de juiste stoel is hierom van groot belang.

Er zijn verschillende soorten stoelen dus je vindt altijd wel een stoel die voor jou goed zit. Sommige stoelen hebben een armleuning, dit zorgt voor meer ondersteuning tijdens het karpervissen. Het merendeel van de stoelen zijn uitgerust met verstelbare poten, zo staat de stoel op iedere ondergrond stabiel. Er zijn extra brede stoelen, extra hoge stoelen en kleine stoelen. Hierdoor is er altijd een visstoel die bij jouw postuur past. Nog een voordeel van een fijne relaxstoel: je kunt hem ook gebruiken als campingstoel.

Heb je een kleine bivvy? Of krijg je vaak visite? Gebruik dan een klein stoeltje als gastenstoel of koop een zitting voor op je stretcher. Zo bespaar je ruimte en kun je al je andere visspullen kwijt. De ideale karperstoel vindt je bij Hengelsport&Zo!

Stretchers

Vissen en een goede nachtrust, dat gaat vaak niet samen. Vaak moet je midden in de nacht je bivvy uit omdat je beetmelder gaat. Het is dus van belang om de uurtjes die je slaapt ook goed te slapen. Een comfortabel bed is dus essentieel bij het karpervissen. Je hebt allerlei soorten stretchers in verschillende maten. Het aanbod in bedchairs is ontzettend groot, er is dus altijd wel een bed waar jij heerlijk op zult slapen.

Ieder ligbed heeft weer een ander formaat, uiterlijk en mate van comfort. Hierdoor is er voor ieder postuur een bed wat comfortabel is. Er zijn extra brede bedden, extra lange bedden en compacte stretchers. Of je nu een grote of kleine bivvy hebt, er is altijd een bedchair die bij jou past.

De verstelbare poten zijn ideaal zodat het stretcher bed altijd vlak staat. Verschillende stretchers kun je opvouwen met je slaapzak er in, dit bespaard veel ruimte. De perfecte stretcher voor karpervissen vindt je bij hengelsport-enzo!