Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter
Klaar
Merk
Beschikbaar

Zonnebrillen

Wanneer een visser ooit een polaroid zonnebril op heeft gehad tijdens het vissen, zal deze een vast onderdeel worden van zijn visuitrusting! Het voordeel van een polaroid zonnebril is dat deze de weerspiegeling van het water weg neemt. Hierdoor kun je als het ware een stukje door het water heen kijken en zijn vissen vele malen makkelijker te spotten. Nog een voordeel van deze zonnebril is dat het een stuk rustiger kijkt voor jouw ogen, je hoeft niet zo te turen. Zeker voor echte visfanaten een groot voordeel! Ook tijdens het autorijden naar jouw ideale visplek is de polaroid zonnebril een uitkomst!

Meer

Ruim assortiment polaroid zonnebrillen bij ZOO&ZO

Vanzelfsprekend hebben wij een ruim assortiment polaroid zonnebrillen bij ZOO&ZO! Je zult bij ons vast en zeker slagen voor de juiste zonnebril. Gun jouw ogen ook een polaroid zonnebril tijdens het vissen en kom eens langs in onze winkel om te passen!

Merken zonnebrillen voor tijdens het karpervissen bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO verkopen wij zonnebrillen van de volgende topmerken: Trakker, Fortis, Eyelevel & Kevin Nash.

Alles op het gebied van hengelsport

Bij ZOO&ZO in Ede vind je alles op het gebied van hengelsport. Wij hebben zelfs één afdeling volledig ingericht met hengelsportartikelen waardoor je altijd zult vinden waarnaar je op zoek bent! Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan (dieren)beleving, echt de moeite waard om eens langs te komen dus! Naast zonnebrillen kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw zonnebril online

In onze fysieke winkel in Ede vind je werkelijk álles op het gebied van hengelsport! Maar daarnaast zijn wij natuurlijk ook jouw hengelsport webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw hengelsportartikelen al gratis verzonden! Bestel jouw zonnebril vandaag nog of kom gezellig een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van zonnebrillen voor tijdens het karpervissen tot stoelen koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! En ben je naar iets specifieks op zoek? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment hengelsportartikelen kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via hengelsport@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg!