Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Meerval dobbers

De meervalvisserij is een bijzondere tak van sport. Je hebt dan ook speciale visspullen nodig om deze grote monsters aan de haak te slaan, waaronder meerval dobbers. Bij ZOO&ZO hebben wij een prachtig assortiment dobbers voor het vissen op meerval. Uiteraard zijn deze dobbers van topkwaliteit en zal je bij ons dus zeker slagen voor de beste dobber om op meerval te vissen. Kom naar onze gigantische hengelsportwinkel in Ede of bestel jouw meerval dobbers gemakkelijk en voordelig in onze webshop! Met ons uitgebreide assortiment dobbers voor meervalvissen en de beste meerval visspullen sla jij gegarandeerd straks een flinke meerval aan de haak!

Statisch vissen op meerval met een dobber

Voor het statisch vissen op meerval wordt er veel gebruik gemaakt van dobbers. Bij vissen op meervallen zonder dobber wordt het aas altijd op de bodem aangeboden. Op deze manier is prima meerval te vangen, maar vaak is het beter om je aas zo hoog mogelijk boven de bodem aan te bieden. Een meerval jaagt altijd van onder naar boven en zal daarom het aas van onderen aanvallen. Dit is uiteraard niet mogelijk wanneer het aas op de bodem ligt. Met het gebruik van een onderwaterdobber kun je het aas op elke gewenste diepte aanbieden. Zeker op stromend water werkt een onderwaterdobber erg goed om meervallen mee te vangen. Als aas wordt vaak een tros dauwwormen gebruikt, welke dan heel verleidelijk een stuk boven de bodem wapperen dankzij de dobber. 

Diverse soorten dobbers voor meervalvissen

Er zijn verschillende dobbers en onderwaterdobbers voor het vissen op meerval. Iedere dobber om op meerval te vissen heeft zijn eigen specifieke eigenschap. Zo zijn er dobbers met ratels en dobbers met speciale gleuven, welke onderwater gaan draaien. Dit geeft extra trillingen onderwater om de meerval te lokken. Bij ZOO&ZO verkopen wij meerval dobbers van onder andere de merken Zeck, Black Cat en Madcat. Ons team van ervaren vissers kan je alles uitleggen over de verschillende meerval dobbers en welke tactieken hier het beste voor werken.

Dobbers voor het vissen op meerval koop je bij ZOO&ZO 

Alles voor het meervalvissen, waaronder dobbers koop je bij ZOO&ZO! Wij als grootste dierenspeciaalzaak van de Benelux, bieden jou een zo groot mogelijke keuze in dobbers voor meervalvissen en hengelsportproducten aan. Bij ZOO&ZO slaag je altijd en vind je de beste dobber om op meerval te vissen! Daarnaast worden jouw dobbers om op meerval te vissen en visspullen al GRATIS bezorgd vanaf €50,-! Kun je iets niet vinden in onze webshop? Wij hebben contact met veel verschillende leveranciers, dus vraag het ons en wij doen ons best om het product toe te voegen aan ons online assortiment.