Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Meerval molens & reels

Bij ZOO&ZO vind je alles wat je nodig hebt om een kanjer van een meerval aan de haak te slaan. Wij bieden een ruim assortiment meervalspullen, waaronder reels en molens voor de meervalvisserij. Vanzelfsprekend zijn onze meerval molens en reels van topkwaliteit voor voordelige prijzen! 

De beste meerval molen en meerval reel 

Wil je graag een meerval molen of een meerval reel aanschaffen, dan zijn een paar punten belangrijk om op te letten. Zo moet de meerval reel voldoende slipkracht hebben. Bij een meerval reel heb je minimaal 10 kg slipkracht nodig. Voor een meerval molen is het erg belangrijk dat er een dikke as in zit. De molen en de reel moeten voor het vissen op meerval groot genoeg zijn zodat er voldoende lijn op kan. Dit is belangrijk omdat je met een dikkere lijn op meerval vist, meervallen zijn namelijk beresterk! Voor het afspannen op lange afstanden heb je ook een reel nodig. Deze reels worden gebruikt omdat er veel meer lijn op kan ten opzichte van een meerval molen. Op deze manier kun je flink op afstand op meerval vissen. Voor het meerval vissen heb je dus een robuuste meerval molen en meerval reel nodig. Wij hebben een groot assortiment aan meerval molens en meerval reels voor het verticaal meerval vissen en het statisch vissen op meerval. Breng eens een bezoek aan onze hengelsportwinkel in Ede en laat je goed adviseren of shop in onze webshop!

Black Cat Battle Cat Vertical 

De reel welke wij voor het verticaal meerval vissen adviseren is de Black Cat Battle Cat Vertical. Dit is een erg robuuste reel met een hoge slipkracht. Deze reel voor meervalvissen is ontwikkeld voor het actief vissen met fireballs of ander verticaal gevist aas bij de kwakhoutvisserij. Deze meerval reel vist zeer comfortabel, zodat je niet moe zult worden. Dankzij de slipkracht van 15kg en de lijncapaciteit van 300 meter 20/00 kun je zelfs de allergrootste meervallen temmen! 

Topmerken molens en reels voor meervalvissen bij ZOO&ZO

Omdat onze medewerkers zelf ook op meerval vissen vind je bij ZOO&ZO alleen de beste merken reels en meerval molens. Enkele van de reels en molens voor meervalvissen welke wij aanbieden zijn Penn, Black Cat, Daiwa, Zeck en Abu Garcia. Vraag onze meervalspecialisten gerust om advies voor de ideale meerval reel of meerval molen. Dankzij onze ruime ervaring in meervalvissen zullen zij jou perfect adviseren over alles rondom het vissen op meerval. 

Reel of meerval molen kopen? Uiteraard bij ZOO&ZO!

Voor alles rondom de meervalvisserij ben je bij ZOO&ZO aan het juiste adres! Wij hebben de beste reels en molens voor de meervalvisserij in huis. Al deze meervalspullen bieden wij online en in onze winkel aan tegen aantrekkelijke prijzen en van hoge kwaliteit! Bij ZOO&ZO slaag je altijd en vind je gegarandeerd de beste meerval molen of meerval reel! Wist je trouwens dat wij al vanaf €50,- gratis verzenden? En bestel je jouw meervalartikelen op werkdagen voor 17:00 uur, dan worden deze dezelfde werkdag verzonden! Mocht je nog vragen hebben over onze meerval producten, vraag het ons gerust!