Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Kwakhout

Om een meerval aan te haak te slaan heb je speciale visspullen nodig, zoals kwakhout. Bij ZOO&ZO hebben wij een prachtig assortiment kwakhout voor het vissen op meerval. Uiteraard is het kwakhout dat wij aanbieden van topkwaliteit! Kom naar onze gigantische hengelsportwinkel in Ede of bestel jouw meerval kwakhout gemakkelijk en voordelig in onze webshop. Met ons uitgebreide assortiment meerval visspullen sla jij gegarandeerd straks een flinke meerval aan de haak! En bestel je jouw meerval kwakhout op werkdagen voor 17:00 uur, dan sturen wij dit dezelfde dag nog naar je toe. Kortom: voor al jouw meerval artikelen ben je bij ZOO&ZO aan het juiste adres!

Het beste kwakhout om meerval te lokken

Kwakhout is speciaal gevormd hout waarmee op het water geslagen wordt. Dit geeft een ploppend geluid waar de meerval mee gelokt wordt. Er zijn veel verschillende soorten kwakhout verkrijgbaar om meervallen te lokken. De lengte van het kwakhout is daarbij erg belangrijk. Ga je op meerval vissen vanuit een bellyboot, dan moet het kwakhout niet te lang zijn. Aangezien je dicht op het water zit is een kort kwakhout genoeg om het ploppende geluid te maken. Ga je vissen op meerval in een normale boot en zit je daardoor hoger boven het water, dan is een langer kwakhout aan te raden. 

De kop van het kwakhout zorgt voor de toon

De ronde kop van een kwakhout zorgt voor het geluid en de toon. De meeste koppen zitten tussen de 25mm en 40mm. Een smalle kop kwakhout geeft een schelle toon. Dit werkt vooral goed op de ondiepere wateren of de wateren waar veel op meerval wordt gevist. Hier kan dressuur optreden en kan een meerval het geluid van een kwakhout gaan associëren met gevaar. Een bredere kop kwakhout geeft een veel lagere toon en is gemakkelijker te bedienen dan een smalle kop. Zeker voor een beginnende meerval visser is een brede kop kwakhout daarom aan te raden.

Kwakhout van diverse merken bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO verkopen wij meerval kwakhout van onder andere Zeck, BlackCat en MadCat. Ons team van ervaren meerval vissers kan je alles uitleggen over het juiste kwakhout en hoe je het kwakhout gebruikt bij het vissen op meerval. Kom dus zeker eens naar onze hengelsportwinkel in Ede en laat je goed informeren over het vissen op meerval! Naast kwakhout vind je namelijk een gigantisch assortiment voor het vissen op meerval in onze hengelsportwinkel.

Kwakhout kopen? Uiteraard bij ZOO&ZO!

Alles voor het meervalvissen, waaronder kwakhout koop je bij ZOO&ZO! Wij als grootste dierenspeciaalzaak van de Benelux, bieden jou het beste kwakhout voor meervalvissen en diverse andere hengelsportproducten aan. Al deze visartikelen - en nog veel meer – bieden wij online en in onze winkel aan tegen aantrekkelijke prijzen en van hoge kwaliteit! Bij ZOO&ZO slaag je altijd en vind je het beste kwakhout om op meerval te vissen!

Kwakhout nodig? Al jouw meervalartikelen bestel je voordelig online!

Alle spullen voor het vissen op meerval waaronder kwakhout koop je eenvoudig online in onze webshop! Daarnaast wordt jouw kwakhout om op meerval te vissen al GRATIS bezorgd vanaf €50,-! Kwakhout online reserveren en afhalen in de winkel kan natuurlijk ook. En kun je iets niet vinden in onze webshop? Wij hebben contact met veel verschillende leveranciers, dus vraag het ons en wij doen ons best om het meerval product toe te voegen aan ons online assortiment.