Meerval beetmelders

De meervalvisserij is een bijzondere tak van sport. Voor sterke vissen als de meerval heb je dan ook speciale visspullen nodig. Bij ZOO&ZO hebben wij een prachtig assortiment beetmelders voor het vissen op meerval. Voor het statisch vissen op meerval hebben wij normale beetmelders en beetmelders welke je op de hengel bevestigd. Uiteraard zijn deze beetmelders van topkwaliteit en zal je bij ons dus zeker slagen voor de beste beetmelder om op meerval te vissen. Kom naar onze gigantische hengelsportwinkel in Ede of bestel jouw beetmelder voor de meervalvisserij gemakkelijk en voordelig in onze webshop! Met ons uitgebreide assortiment beetmelders voor meervalvissen en de beste visspullen sla jij gegarandeerd straks een flinke meerval aan de haak!

Hoe werken beetmelders?

Beetmelders, ook wel optonics genoemd, worden veel gebruikt bij het vissen op meerval. Beetmelders zorgen ervoor dat je door middel van een geluidssignaal op de hoogte word gebracht van een aanbeet, erg handig dus! Met name voor het statisch vissen op meerval is een beetmelder echt een uitkomst! Bij ZOO&ZO verkopen we beetmelders van A-merken zoals Madcat, Delkim, Black Cat, Fox, Kevin Nash en nog veel meer! Kom dus zeker eens naar onze hengelsportwinkel in Ede of neem een kijkje in onze webshop voor een ruim assortiment beetmelders om op meerval te vissen.

Wat is de beste beetmelder om op meerval te vissen?

Voor het statisch vissen op meerval heb je de keuze uit twee soorten beetmelders. Een normale beetmelder, welke bijvoorbeeld ook voor het karpervissen wordt gebruikt en een beetmelder welke op de hengel gemonteerd wordt. Voor het statisch vissen met pellets op meerval met een vrijloopsysteem volstaat een normale beetmelder. Wanneer de meerval begint te zwemmen wordt er lijn door de beetmelder getrokken en begint deze te piepen. Voor de statische meerval visserij, waarbij de lijn wordt afgespannen, gebruik je een beetmelder welke je op de hengel zelf monteert. Deze werkt op trillingen en zal gaan piepen wanneer de hengel beweegt bij een aanbeet. 

Beetmelder kopen? Goed idee! Ruim assortiment beetmelders bij ZOO&ZO

Alles voor het meervalvissen, waaronder beetmelders koop je bij ZOO&ZO! Wij als grootste dierenspeciaalzaak van de Benelux, bieden jou een ruime keuze in beetmelders voor meervalvissen en hengelsportproducten. Al deze visartikelen - en nog veel meer – bieden wij online en in onze winkel aan tegen aantrekkelijke prijzen en van hoge kwaliteit! Bij ZOO&ZO slaag je altijd en vind je de beste beetmelder om op meerval te vissen!