Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Bellyboat & accessoires

Bij ZOO&ZO vind je een prachtig assortiment bellyboaten en accessoires voor het vissen op meerval. De beste bellyboaten met bijbehorende accessoires: topkwaliteit voor een voordelige prijs! Met ons uitgebreide assortiment bellyboaten voor meervalvissen en de beste meerval visspullen zal jij straks absoluut een kanjer van een meerval aan de haak slaan!

De beste bellyboat & accessoires vind je bij ZOO&ZO

Het vissen op meerval vanuit een bellyboat is de laatste jaren enorm populair geworden. Een bellyboat heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een normale boot. Zo heb je geen vaarbewijs nodig en geen trailerhelling om de bellyboat te water te laten. Met een bellyboat zit je in een mum van tijd op het water, makkelijk wanneer je maar een paar uurtjes tijd hebt om te vissen. En wat is er nou spannender dan een grote meerval die naast je aas hangt op slechts een paar meter onder je voeten? 

Het varen en besturen van een bellyboat

Het varen en besturen van de bellyboat doe je met flippers welke aan je voeten zitten. Voor het vissen op stromend water of wanneer je grotere afstanden wilt afleggen zijn en er ook elektromotoren aan de bellyboat te bevestigen. Het merk Float Plus heeft hier een prachtig assortiment van. Dit is uiteraard een stuk minder vermoeiend dan alles met je flippers regelen. Ons team vist zelf ook veel vanuit de bellyboat op meerval en kan je alles over de meervalvisserij vertellen. Ook voor het monteren en plakken van je steunen, dieptemeter of elektromotor ben je bij ZOO&ZO aan het juiste adres. Wij verkopen bellyboten en accessoires van onder andere MadCat, Zeck, Berkley, Savage Gear, Float Plus en Abu Garcia.

Bellyboat & accessoires nodig? Koop bij ZOO&ZO!

Alles voor het meervalvissen, waaronder een bellyboat en bijbehorende accessoires koop je bij ZOO&ZO! Naast een bellyboat en accessoires voor de meervalvisserij vind je bij ons een gigantisch assortiment hengelsportartikelen. Op zoek naar beetmelders, lijnen, kwakhout, kunstaas, pellets, dobbers of een meerval hengel? Wij als grootste dierenspeciaalzaak van de Benelux, bieden jou een zo groot mogelijke keuze voor meervalvissen en hengelsportproducten aan. De beste kwaliteit bellyboat en bijbehorende accessoires vind je gegarandeerd bij ZOO&ZO! Onze deskundige medewerkers vissen zelf ook actief op meerval en kunnen jou alles vertellen over de beste visspullen om een meerval aan de haak te slaan! En kun je iets niet vinden in onze webshop? Wij hebben contact met veel verschillende leveranciers, dus vraag het ons en wij doen ons best om het product toe te voegen aan ons online assortiment. We wensen je veel visplezier en tot ziens bij ZOO&ZO!