Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Meerval kleding

ZOO&ZO is dé hengelsportwinkel voor alles op het gebied van meervalvissen en heeft de perfecte kleding voor tijdens het vissen op meerval. Bij ZOO&ZO zal je dan ook absoluut slagen voor comfortabele meerval kleding. Kom eens naar onze hengelsportwinkel om meerval kleding te passen of bestel jouw favoriete items gemakkelijk in onze webshop.

Kleding voor tijdens het vissen is voor iedere visser belangrijk en zeker ook voor de meervalvisser. In Nederland is het weer vrij onvoorspelbaar en dan is comfortabele en regen afwerende kleding tijdens het vissen op meerval een must. Zeker wanneer je een fanatieke meervalvisser bent is lekker zittende en ademende kleding belangrijk.

Ruim assortiment meerval kleding bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO hengelsport hebben een mooi en ruim assortiment meerval kleding van verschillende merken en in verschillende maten. Uiteraard is onze meerval kleding van topkwaliteit voor een scherpe prijs. We verkopen onder andere waadpakken, hoodies, broeken, truien, handschoenen, petten en regenkleding voor tijdens het meervalvissen. Denk aan topmerken zoals BlackCat, Zeck en MadCat. Een meerval visser is trots op zijn geliefde vis en laat dat graag aan zijn kleding zien. Wil je de meerval kleding graag eerst zien en passen voordat je het koopt, kom dan langs in onze prachtige hengelsportwinkel in Ede.

Meerval kleding en alles voor meervalvissen koop je bij ZOO&ZO

Naast kleding voor de meervalvisserij vind je bij ons een gigantisch assortiment hengelsportartikelen voor het vissen op meerval. Op zoek naar beetmelders, lijnen, kwakhout, kunstaas, pellets, dobbers of een meerval hengel? Vraag onze medewerkers gerust om advies voor de juiste meervalspullen. Onze vakkundige medewerkers vissen zelf ook actief op meerval en kunnen jou alles vertellen over de beste visspullen om een meerval te vangen!

Meerval kleding vanaf €50,- gratis bezorgd

Alles voor het meervalvissen, waaronder heerlijk zittende meerval kleding koop je bij ZOO&ZO! Wij als grootste dierenspeciaalzaak van de Benelux, bieden jou een zo groot mogelijke keuze in kleding voor meervalvissen en hengelsportproducten aan. Daarnaast bezorgen we jouw meerval kleding vanaf € 50,- GRATIS! Kun je iets niet vinden in onze webshop? Wij hebben contact met veel verschillende leveranciers, dus vraag het ons en wij doen ons best om het product toe te voegen aan ons online assortiment. We wensen je een goede vangst en tot ziens bij ZOO&ZO!