Steunen

Om een meerval aan de haak te slaan heb je speciale visspullen nodig, waaronder de juiste hengelsteun. Bij ZOO&ZO hebben wij een prachtig assortiment hengelsteunen voor het vissen op meerval. Uiteraard zijn de hengelsteunen in ons assortiment van de beste kwaliteit voor een voordelige prijs. Bij ZOO&ZO hengelsport zal je dus zeker slagen voor de beste hengelsteun voor het vissen op meerval. Kom naar onze gigantische hengelsportwinkel in Ede of bestel jouw meerval hengelsteun gemakkelijk en voordelig in onze webshop! Hengelsteunen van topkwaliteit voor een voordelige prijs! Met ons uitgebreide assortiment hengelsteunen voor meervalvissen en de beste meerval visspullen vis jij straks niet achter het net!

De beste hengelsteunen voor het vissen op meerval

Voor de statische visserij op meerval staat de hengel in een hengelsteun. Veel meerval vissers spannen hun lijnen af, waardoor er enorm veel kracht op de hengelsteun komt te staan. Bij een aanbeet springt de hengel recht of wanneer de meerval een schot neemt schiet de hengel in zijn testcurve. Het is dan belangrijk dat de hengel goed verankerd ligt in de hengelsteun, anders trekt de meerval de hengel het water in. Enkele bekende meerval merken welke hier de juiste hengelsteun voor leveren zijn MadCat, Zeck en BlackCat. Deze hengelsteunen zijn van zwaar staal gemaakt zodat ze goed met een hamer in de grond te verankeren zijn.

Ruim assortiment meervalspullen bij ZOO&ZO

Naast hengelsteunen voor de meervalvisserij vind je bij ons een gigantisch assortiment hengelsportartikelen. Op zoek naar beetmelders, lijnen, kwakhout, kunstaas, pellets, dobbers of een meerval hengel? Vraag onze medewerkers gerust om advies voor de juiste meervalspullen. Onze deskundige medewerkers vissen zelf ook actief op meerval en kunnen jou alles vertellen over de beste visspullen om een meerval aan de haak te slaan!

Hengelsteunen koop je bij ZOO&ZO 

Alles voor het meervalvissen, waaronder hengelsteunen voor je hengel koop je bij ZOO&ZO! Wij als grootste dierenspeciaalzaak van de Benelux, bieden jou een zo groot mogelijke keuze in steunen voor meervalvissen en hengelsportproducten aan. De beste kwaliteit steunen voor jouw meerval hengel vind je gegarandeerd bij ZOO&ZO!