Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Verlichting

Bij ZOO&ZO vind je alles wat je nodig hebt om een reus van een meerval aan de haak te slaan. Wij hebben meervalspullen van topkwaliteit voor voordelige prijzen, waaronder verlichting! Voor het ’s nachts vissen op meerval heb je goede verlichting nodig. Bij ZOO&ZO hebben wij een prachtig assortiment verlichting voor het ’s nachts vissen op meerval. Uiteraard is deze verlichting van topkwaliteit voor een voordelige prijs! Kom naar onze gigantische hengelsportwinkel in Ede of bestel jouw verlichting voor het vissen op meerval gemakkelijk en voordelig in onze webshop. Met ons uitgebreide assortiment meervalspullen sla jij gegarandeerd een flinke meerval aan de haak! Extra fijn; bestel je jouw verlichting voor de meervalvisserij op werkdagen voor 17:00 uur, dan sturen wij deze dezelfde dag naar je toe. Kortom: voor al jouw meerval artikelen ben je bij ZOO&ZO aan het juiste adres!

Verlichting bij het vissen op meerval

Een meerval is een vis die vooral in de donkere uren jaagt. Overdag liggen ze vaak in de diepere stukken van het water, maar zodra het licht afneemt gaan ze zwemmen en jagen in de hogere waterlagen. Dit is de uitgelezen tijd om ze te gaan bevissen! Uiteraard is goede verlichting bij het vissen op meerval heel belangrijk. Het afspannen van een lijn, het beazen van je haak of het drillen van een meerval is onbegonnen werk zonder verlichting. Daarom hebben we een prachtig assortiment meerval verlichting samengesteld. Voor de statische visserij verkopen we prachtige lampen om de stek te verlichten van onder andere Barebones, Trakker en Fox. Voor het beazen van je haak, het afspannen van je lijn of vanuit de bellyboot op meerval vissen is een goede hoofdlamp onmisbaar. Met een hoofdlamp heb je beide handen vrij en kun je de omgeving perfect belichten wanneer je om je heen kijkt. ZOO&ZO Hengelsport verkoopt hoofdlampen van onder andere LedLenzer, Petzl, Fox en Trakker.

Verlichting voor het vissen op meerval kopen? Uiteraard bij ZOO&ZO!

Verlichting voor het meervalvissen en alle meerval artikelen voor het vissen op meerval koop je bij ZOO&ZO! Wij als grootste dierenspeciaalzaak van de Benelux, bieden jou de beste verlichting voor het vissen op meerval en een ruim assortiment hengelsportproducten aan. Al deze visartikelen - en nog veel meer – bieden wij online en in onze winkel aan tegen aantrekkelijke prijzen en van hoge kwaliteit! Bij ZOO&ZO slaag je altijd en vind je de beste verlichting om in het donker op meerval te vissen! Ons team van ervaren meerval vissers kan je alles uitleggen over welke verlichting nodig is  om op meerval te vissen. Kom dus zeker eens naar onze hengelsportwinkel in Ede en laat je goed informeren over het vissen op meerval! Naast verlichting vind je namelijk een gigantisch assortiment voor het vissen op meerval. Of koop alle spullen voor het vissen op meerval, waaronder verlichting, eenvoudig online in onze webshop! Jouw verlichting wordt al GRATIS bezorgd vanaf €50,-! Verlichting voor het vissen online reserveren en afhalen in de winkel kan natuurlijk ook. En kun je iets niet vinden in onze webshop? Wij hebben contact met veel verschillende leveranciers, dus vraag het ons en wij doen ons best om het meerval product toe te voegen aan ons online assortiment.