Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Zonnebrillen

Wanneer een visser ooit een polaroid zonnebril op heeft gehad tijdens het vissen op meerval, dan zal deze zonnebril een vast onderdeel worden van zijn of haar visuitrusting! Het voordeel van een polaroid zonnebril is dat deze de weerspiegeling van het water weg neemt; ideaal voor tijdens het meerval vissen! Hierdoor kan je als het ware een stukje door het water heen kijken en zijn meervallen vele malen makkelijker te spotten. Nog een voordeel van een polaroid zonnebril is dat het een stuk rustiger kijkt voor jouw ogen, je hoeft niet zo te turen. Zeker voor de echte meerval visser is een polaroid zonnebril een groot pluspunt. Ook tijdens het autorijden naar jouw ideale meerval visstek is de polaroid zonnebril een uitkomst!

Zonnebril nodig? Koop jouw polaroid bij ZOO&ZO!

Kom naar onze gigantische hengelsportwinkel in Ede of bestel jouw polaroid zonnebril gemakkelijk en voordelig in onze webshop. Met ons uitgebreide assortiment meerval visspullen, waaronder zonnebrillen sla jij gegarandeerd een flinke meerval aan de haak! En bestel je jouw polaroid zonnebril voor tijdens het vissen op meerval op werkdagen voor 17:00 uur, dan sturen wij deze dezelfde dag nog naar je toe. Daarnaast wordt jouw polaroid zonnebril al GRATIS bezorgd vanaf €50,-! Je zonnebril online reserveren en afhalen in de winkel kan natuurlijk ook! Wij als grootste dierenspeciaalzaak van de Benelux, bieden jou daarnaast de beste meerval artikelen aan. Alle visspullen voor het vissen op meerval vind je online en in onze winkel tegen aantrekkelijke prijzen en van hoge kwaliteit! Kortom; voor al jouw meerval artikelen waaronder een polaroid zonnebril ben je bij ZOO&ZO aan het juiste adres!

De beste polaroid zonnebril voor tijdens het vissen op meerval

We hebben altijd een mooi assortiment polaroid zonnebrillen voor tijdens het vissen op meerval op voorraad. Polaroid zonnebrillen in veel verschillende modellen en kleuren glazen. Over het algemeen neem je met heel fel licht een zonnebril met donker glas en bij donkerder weer een zonnebril met lichter glas. Vis je dus voornamelijk overdag op meerval wanneer de zon het felst is, kies dan een zonnebril met bruine of grijze glazen. Vis je vooral op meerval in de ochtend of avond, dan is bijvoorbeeld amber een goede kleur voor jouw zonnebril. Al onze zonnebrillen voor tijdens het vissen hebben polaroid lenzen. Een polaroid lens haalt de schittering op het water weg, je kijkt als het ware een stukje in het water. Zeker voor het spinvissen, het afspannen van lijnen en het vissen vanuit de bellyboat is een goede polaroid zonnebril tijdens het meerval vissen onmisbaar!

Polaroid zonnebrillen van diverse merken bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO verkopen wij zonnebrillen voor tijdens het meerval vissen van onder andere Berkley, Fortis en JRC. Kom dus zeker eens naar onze hengelsportwinkel in Ede en laat je goed informeren voor de perfecte polaroid zonnebril voor tijdens het meervalvissen! Naast polaroid zonnebrillen vind je bij ZOO&ZO hengelsport een gigantisch assortiment voor het vissen op meerval in onze hengelsportwinkel.