De gepatenteerde Care Plus Sun Protection Outdoor & Sea SPF 50 is een zonnelotion die uw huid... Lees meer

Care Plus Sun Protection Outdoor & Sea 50+

Voor 18:00 besteld, morgen in huis | Op voorraad in de winkel
Verzendkosten € 4,95 binnen Nederland
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 50,-

15,20

De gepatenteerde Care Plus Sun Protection Outdoor & Sea SPF 50 is een zonnelotion die uw huid beschermt tegen de schadelijke gevolgen van de zon én die bescherming biedt tegen de meeste kwallenbeten, koralen en zeeanemonen. Gebaseerd op een unieke technologie die gebruik maakt van biochemische mechanismen waardoor het afweersysteem van de kwal effectief wordt uitgeschakeld. Doordat kwallen niet zwemmen maar zweven is het niet mogelijk ze weg te jagen. Mensen die ingesmeerd zijn met Care plus Sun Protection Outdoor & Sea SPF 50 zullen bij kwallencontact niet gebeten worden.

Care plus Sun Protection Outdoor & Sea SPF 50 is klinisch getest door dermatologen en geschikt voor gebruik bij kinderen. Dankzij de hoge UV-A/ UV-B bescherming is dit product ideaal voor al uw outdoor activiteiten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de schadelijke gevolgen van de zon. De oplossing voor iedereen die graag in de buitenlucht gaat sporten én voor degene die willen genieten van een dag op het strand.

Advies:

30 minuten vóór blootstelling aan de zon zorgvuldig aanbrengen. Vermijd intensieve zon ( ± 11.00 - 15.00 uur). Regelmatig herhalen.

Inhoud: 100 ml

Product specificaties

Persoonlijke Verzorging :Sun Protection
Referentie:00974061
EAN:8714024361543
Schrijf een product review

Schrijf uw recensie