MADCAT A-Static Silent Teasers Na het enorme succes van de MADCAT Clonk Teasers, was het tijd... Lees meer

MADCAT A-Static Silent Teasers

Voor 17:00 besteld, morgen in huis | Op voorraad in de winkel
Verzendkosten € 4,95 binnen Nederland
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 50,-
Kleur
Black 16,50
Glow In The Dark 16,50
Firetiger UV 16,50
Gewicht
100 gram 13,50
150 gram 14,96
200 gram 16,50

13,50

MADCAT A-Static Silent Teasers

Na het enorme succes van de MADCAT Clonk Teasers, was het tijd voor een nieuwe versie: de A-Static Silent Teasers. In zwaar gedresseerd water wordt de meerval nog steeds aangetrokken door de Clonk Teaser, maar wanneer hij de teaser nadert, kan hij schrikken van de tikkende kralen. Wat dan nodig is om een ​​aanval uit te lokken, is de turbulentie van een ontsnappende aasvis - zonder geluid!

Deze A-Static Silent Teasers zijn ontwikkeld om zoveel mogelijk turbulentie te produceren, veroorzaakt door de rubberen skirt die voorzien is van een gegolfde rand en golfbal-achtige putjes op de bovenkant. Groeven aan de onderkant van de ring, zorgen ervoor dat de ring gemakkelijk wegvouwt wanneer de teaser wordt neergelaten, maar zich stevig verspreidt wanneer hij wordt opgetild.

Met andere woorden: hij zal zo min mogelijk turbulentie veroorzaken wanneer je hem laat zakken, maar zo veel mogelijk wanneer hij wordt opgetild. Deze teasers zijn zo geavanceerd dat je zelfs de meest gedresseerde meerval kunt vangen. Dankzij de vlijmscherpe dreggen in de maten 2/0 of 3/0 zullen de meervallen altijd goed gehaakt blijven tijdens de dril.

A-static houdt in: met rubber bekleed, om het elektrische veld dat meervallen doet schrikken te minimaliseren. Let op: deze coating kan door slijtage los laten!

Verkrijgbaar in diverse kleuren en gewichten.

Referentie:
EAN:
Schrijf een product review

Schrijf uw recensie