Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Roofvis hengels

Voor iedere visserij is er een speciale hengel ontwikkeld, voor roofvissen heb je dus ook echt een roofvis hengel nodig. ZOO&ZO is gespecialiseerd op het gebied van roofvissen. Hierdoor zal je bij ons zeker slagen voor de perfecte roofvis hengel. Wij bieden een mega assortiment hengels voor roofvissen van alle grote merken, dus reken maar dat je voor jou een passend model gaat vinden! Je koopt bij ons bijvoorbeeld een roofvis hengel van het merk Westin, Predox, Spro, DAM, Savage Gear, Lion Sports en vele andere merken. Roofvis hengels in verschillende maten en prijsklassen, dus voor ieder wat wils!

Roofvis hengels voor iedere roofvisser

Vanzelfsprekend hebben wij roofvis hengels voor de beginnende roofvisser tot aan de gevorderde roofvisser. Natuurlijk is de keuze voor de beste roofvis hengel persoonlijk, de hengel moet bij jou passen. De ideale hengel voor roofvissen is voor iedereen anders en afhankelijk van veel factoren. Voor het beste advies kun je ons altijd even bellen of komen overleggen in onze uitgebreide hengelsportwinkel in Ede. Daar vind je naast een groot aanbod roofvis hengels alles op het gebied van roofvissen. Naast roofvis hengels bieden wij een uitgebreid assortiment kunstaas voor roofvissen, de beste roofvis uitrusting en alles op het gebied van klein materiaal voor roofvissen. Na een bezoekje aan ZOO&ZO heb je dan ook alles wat je nodig hebt om naar jouw favoriete visstek te rijden!

Roofvissen met een spinhengel

Voor het vissen op roofvis worden spinhengels gebruikt. Roofvissen is een hele actieve manier van vissen, waarbij je zoveel mogelijk water afvist. Omdat je bij roofvissen de hele dag staat te werpen, is het belangrijk dat de spinhengel en werpmolen goed op elkaar zijn afgestemd. Je wilt het vissen met je roofvis hengel natuurlijk wel uren vol kunnen houden! Spinhengels voor roofvissen zijn er in veel verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan hengels met vissen voor een dropshot montage, het vissen met sheds, het vissen met jerkbaits tot aan speciale roofvis hengels voor het roofvissen met dood aas. Er bestaan ook spinhengels welke speciaal zijn ontwikkeld voor het roofvissen met een reel. Deze worden voornamelijk gebruikt voor het roofvissen met wat zwaarder kunstaas. Laat je vooraf goed informeren over welke roofvis hengel het meest geschikt is voor jouw roofvis avontuur. 

Koop jouw roofvis hengel voordelig bij ZOO&ZO

Zoals je hebt gelezen vind je bij ZOO&ZO een prachtig assortiment roofvis hengels. Dankzij ons ruime assortiment topmerken en de grote voorraad zal je gegarandeerd de roofvis hengel van jouw keuze vinden. In onze webshop bestel je gemakkelijk jouw roofvis hengel online. Bestel je je roofvis hengel op werkdagen vóór 13:00 uur, dan zorgen wij zelfs dat deze dezelfde werkdag jouw kant op komt!