Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Roofvis dobbers

Je vist met een roofvis dobber perfect op snoek, snoekbaars en baars. Afhankelijk van of je aan de kant van de rivier gaat roofvissen of met een boot het meer op gaat kies je de juiste dobber voor roofvissen. Bij een rivier is het verstandig een lange dunne roofvis dobber te kiezen. Wanneer je het meer op gaat is juist een ronde korte dobber om mee te roofvissen ideaal. Bij het kiezen van de juiste roofvis dobber is het belangrijk om de dobber zwaar genoeg te nemen, zodat de dobber de dode aasvis boven de bodem kan aanbieden. Wil je graag advies voor de juiste dobber om mee te roofvissen? Bel, mail of kom dan eens naar onze hengelsportwinkel in Ede. Onze visspecialisten kunnen jou alles vertellen over de juiste roofvis dobber en alles rondom het roofvissen. Daarnaast kun je ons uitgebreide assortiment dobbers voor roofvissen en roofvisspullen op je gemak bekijken in onze winkel of webshop!

Diverse dobbers voor roofvissen 

Een roofvis dobber is in allerlei vormen en maten te krijgen. Je gebruikt een dobber voor roofvissen voornamelijk bij doodaas vissen. In ons assortiment hebben wij onder andere de dunne penvormige roofvis dobbers. Deze roofvis dobbers zijn perfect voor zacht stromend water of water wat niet veel beweegt. Daarnaast kun je kiezen voor de dikkere dobbers om mee te roofvissen. De dikkere dobbers voor roofvissen zijn stabieler en geschikt om te gebruiken op de grotere wateren en rivieren. Vanzelfsprekend hebben wij ook allerlei dobbers voor roofvissen in het donker. Dit zijn roofvis dobbers waar een breekstaafje in kan of dobbers waar een batterijtje in zit. Dobbers voor roofvissen hebben wij in verschillende prijsklassen.

Roofvis dobbers van gerenommeerde merken

ZOO&ZO is gespecialiseerd op het gebied van roofvissen. Hierdoor zal je bij ons zeker slagen voor de perfecte dobber voor het roofvissen. Dus ben je op zoek naar een goede roofvis dobber? Dan ben je bij ZOO&ZO hengelsport zeker aan het juiste adres! De roofvis dobbers welke wij aanbieden zijn bijvoorbeeld van de merken Fox Rage, Lion Sports en Rox

Roofvisspullen voor iedere roofvisser

Naast een mooi aanbod in dobbers voor roofvissen bieden wij een ruime keuze in roofvisspullen. Na een bezoekje aan ZOO&ZO rij je dan ook direct door naar jouw favoriete visstek! Je vind bij ZOO&ZO hengelsport onder andere roofvis hengels, roofvis molens & reels, roofvis vislijnen, roofvis klein materiaal, kunstaas voor roofvissen en de complete uitrusting voor het roofvissen. Kortom; voor alles op het gebied van roofvis dobbers en roofvisspullen ben je bij ZOO&ZO aan het juiste adres! 

Koop jouw roofvis dobbers voordelig bij ZOO&ZO

Zoals je hebt gelezen vind je bij ZOO&ZO gegarandeerd de beste roofvis dobber. En omdat wij altijd een ruime voorraad hebben, heb je jouw roofvis dobbers snel in huis! Bestel de dobbers voor roofvissen snel en gemakkelijk online. En extra fijn; vanaf €50,- komen jouw roofvis dobbers zelfs gratis naar je toe! Bestel je je roofvis dobbers op werkdagen vóór 17:00 uur, dan zorgen wij dat deze dezelfde dag jouw kant op komen! Meer tijd voor jou om te roofvissen dus.