Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Jigs

De beste jigheads koop je bij ZOO&ZO. Wij hebben jigs voor roofvissen in diverse soorten, maten en prijsklassen. 

Jigs kopen voor roofvissen: ons assortiment

Met de kleinere jigs vis je met name op forel, winde of baars, terwijl de grotere jigs voor snoek en meerval worden gebruikt. Deze jigkoppen zijn verkrijgbaar in vele gewichten en maten. Bij ZOO&ZO vind je diverse jipkoppen in onze webshop én in onze hengelsportwinkel in Ede. Ga je op snoek of snoekbaars vissen? Dan is de Spro jighead een aanrader, omdat deze een perfecte Gamakatsu haak heeft. Daarnaast hebben wij mooie fireball jig koppen in ons assortiment van diverse merken. Een fireball jig wordt vaak gebruikt wanneer er met een aasvis verticaal of diagonaal gevist wordt op snoekbaars, snoek of meerval. Op deze manier kun je uiterst secuur vissen en heb je de voordelen van natuurlijk aas. Op moeilijke dagen kan juist dit de doorslag geven of je met een goede vangst de dag afsluit! Met name in de koude periode kan jiggen met een fireball uiterst effectief zijn.

De perfecte jig voor roofvissen: de juiste maat en gewicht

Ben je van plan een jighead te bestellen? Bij het kopen van een jighead moet je altijd goed op de maat en het gewicht letten. Kies de jig altijd zo licht mogelijk waarbij je nog wel effectief de roofvis kunt belagen. Maar kies de jig niet té licht, het heeft bijvoorbeeld geen zin om een hele lichte jighead te kiezen wanneer je op snoekbaars vist en de jig amper de bodem bereikt. De maat haak van de jighead hangt vooral af van de gekozen softbait waarmee gevist gaat worden. Het is belangrijk dat deze maat altijd aangepast wordt aan het kunstaas.

Jigheads koop je bij ZOO&ZO!

Jigheads in alle soorten en maten, bij ZOO&ZO vind je altijd de perfecte roofvis jighead. Neem gauw een kijkje in onze webshop voor de perfecte jighead of kom de beste jigs bekijken in onze hengelsportwinkel in Ede. Vanaf €50,- versturen wij de jigs zelfs gratis naar je op, mooie deal toch!? Ben je op zoek naar een speciaal soort jighead? Neem dan even contact met ons op, wij streven ernaar ons assortiment jigs zo uitgebreid mogelijk aan te kunnen bieden. We hebben contact met verschillende leveranciers en voegen de jig voor roofvissen van jouw keuze graag aan ons assortiment jigs toe. Tijdens kantooruren kun je ons bereiken op 0318-693078 of mail je vraag naar info@zoo-enzo.nl. Kun je moeilijk kiezen uit het assortiment jigs? Ook dan helpen wij je graag aan de perfecte jighead om mee te roofvissen! Veel visplezier en tot ziens bij ZOO&ZO!