Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Roofvis molens & reels

Het is belangrijk dat je een molen koopt die past bij jouw manier van roofvissen. Daarnaast moet je als roofvisser goed op de kwaliteit van een spinmolen letten. Tijdens het roofvissen werp je jouw hengel met kunstaas misschien wel honderden keren per dag uit.

Welke roofvis molen?

Bij ZOO&ZO zijn molens voor roofvissen in verschillende prijsklassen te koop. De prijs van de vismolen en reel voor roofvissen worden onder andere bepaald door het gebruikte materiaal, de kwaliteit van de lagers, de stijfheid van het molenhuis, de kwaliteit en betrouwbaarheid van de molen voor roofvissen. Ook zijn de roofvis molens, ook wel spinmolens, te krijgen in lichte, maar ook wat zwaardere molens. Voordelig en goed roofvissen op snoek, baars, snoekbaars en roofblei doe je met roofvis molens van ZOO&ZO. De serie roofvis molens is erg breed waardoor er voor vrijwel elke visserij wel een geschikt model roofvis molen op de markt is.

Baitcaster reel voor het roofvissen

Naast de bekende spinmolens met de slip voorop of achterop zijn er ook de baitcasting reels. Een reel heeft dezelfde functie als een molen maar verschilt op veel fronten. Een baitcaster reel wordt voornamelijk door de kunstaasvisser gebruikt bij het trollen of werpen met zwaardere stukken kunstaas als pluggen. Omdat de spoel haaks op de lijnrichting staat kan een baitcaster reels veel meer kracht aan dan de spinmolen. Het werpen met een reel vergt wel enige oefening en kan alleen in combinatie met een baitcaster hengel.

Een roofvis molen kopen

In onze fysieke winkel in Ede vind je werkelijk álles op het gebied van roofvis molens en baitcaster reels. Een roofvis molen kopen is niet altijd even gemakkelijk, maar onze deskundige collega’s staan graag voor je klaar om alle vragen over roofvis molens en baitcaster reels te beantwoorden. Een aantal collega’s bij ZOO&ZO zijn erg ervaren met roofvissen dus kunnen alles vertellen over een geschikte roofvis molen of baitcaster reel. Daarnaast zijn wij natuurlijk ook jouw roofvis molen of baitcaster webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw roofvis molen of baitcaster al gratis verzonden! Bestel jouw roofvis molen of baitcaster vandaag nog of kom gezellig een keertje langs!