Als essentiële winkel zijn wij van ma t/m do geopend tot 19:00, vrijdag tot 20:00 en zaterdag tot 17:00 uur.
Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Gevlochten Lijnen

Het allergrootste voordeel van een gevlochten lijn is dat deze geen rek bevat. Een nylonlijn heeft ongeveer 10% rek en een gevlochten lijn dus niets. Hierdoor heeft een gevlochten lijn een aantal grote voordelen. Voor de karpervisserij op grote afstand heb je zonder rek een goede beetregistratie. Bijvoorbeeld bij het feedervissen zal de aanbeet met een gevlochten lijn veel directer zijn als met een nylonlijn. Gevlochten lijnen worden het meest gebruikt bij het vissen op roofvis. Door het ontbreken van de rek kun je zelfs de trillingen van het kunstaas in jouw hengel voelen en kun je de haak veel beter zetten dan wanneer je een nylon lijn gebruikt. Gevlochten lijn bestaat uit meerdere dynema vezels welke in elkaar zijn gedraaid. Hierdoor zijn gevlochten lijnen veel sterker in trekkracht dan nylonlijnen welke maar uit één lijn bestaan. Dit betekent dat je met dunnere lijnen kunt vissen wat het werpen zeer ten goede komt. Houdt er rekening mee dat gevlochten lijnen minder slijtvast zijn als nylon lijnen. De gevlochten lijnen beginnen bij 0,06 mm tot en met 0,35 mm.

Meer
per pagina

Topmerken gevlochten lijnen bij ZOO&ZO

Wij verkopen gevlochten lijnen van topmerken zoals; Spider Wire, Fire Line, Climax & Whiplash.

Assortiment hengelsportartikelen

Ben jij ook een fanatiek karper- of roofvisser? Kom dan zeker eens langs bij ZOO&ZO in Ede! Daar bieden wij je 5000m2 aan beleving en hebben wij één afdeling volledig ingericht op hengelsport. Met een prachtig assortiment aan hengelsportartikelen. Naast gevlochten lijnen kun je bij ons ook terecht voor:

Jouw hengelsport webshop

Naast onze fysieke winkel in Ede zijn wij natuurlijk ook jouw hengelsport webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw hengelsport spullen al gratis verzonden! Bestel vandaag, of kom gauw een keer langs bij ZOO&ZO in Ede!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van gevlochten lijnen tot fishfinders & dieptemeters koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! En heb je nog vragen of opmerkingen over ons assortiment hengelsportartikelen? Dan kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via hengelsport@zoo-enzo.nl, onze deskundige medewerkers helpen je graag verder!