Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Forelmolens

Forel molen nodig voor op commerciële wateren? Of ga je op wilde forel vissen en zoek je daar een goede forelmolen voor? Neem eens een kijkje in onze webshop voor forel molens in allerlei maten, bij ons zal je zeker slagen voor een goede forel molen. Ook in onze hengelsportwinkel in Ede bieden wij een compleet assortiment op het gebied van forel molens. Van forel molen tot forelhengel, kom langs of bestel, dan kan jouw visavontuur direct beginnen! 

Wat is de beste forel molen?

Wat belangrijk is bij een forel molen, is dat de molen soepel draait en de slip goed werkt. Een forel molen mag zeker niet haperen bij het binnen draaien van de vis aangezien forelvissen een actieve manier van vissen is. Tijdens forelvissen wordt er veel ingeworpen en binnen gedraaid. Een goede forel molen is hier speciaal op gemaakt. Daarbij is een forelmolen met minimaal drie kogellagers aan te raden. Ook moet de forel molen een goede slip hebben omdat er met dunnere lijnen veel meer forel gevangen wordt. Wanneer de slip met een schot van de forel hapert kan de lijn breken. Daarom is het altijd verstandig een forel molen met minimaal drie kogellagers te kiezen. 

Diverse merken forel molens bij ZOO&ZO 

De forel molens in het assortiment van ZOO&ZO zijn stuk voor stuk molens voor forelvissen van hoogwaardige kwaliteit. De merken forel molens welke wij onder andere aanbieden zijn van DAM, Spro en Abu Garcia. Geen idee welke forel molen jij het beste kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze hengelsportwinkel in Ede. Onze deskundige medewerkers die zelf ook fanatiek op forel vissen kunnen jou alles vertellen en adviseren over de beste forel molen. Met de juiste forel molen zal jij geen forel meer verspillen! 

Diverse maten forel molens bij ZOO&ZO 

Om flink wat forel aan de haak te slaan heb je naast een forelhengel een goede forel molen nodig. Forel molens zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De maat van de forel molen kies je bij de lengte van de forelhengel. Natuurlijk wil je geen aanbeet missen en daarom is het belangrijk dat de forelhengel mooi in balans is. Een forelhengel tussen de 1.50 meter en de 2 meter kan het beste met een 1000 tot 2500 werpmolen gebruikt worden. Een forelhengel tussen de 2 meter en de 2.40 meter ligt het mooiste in balans met een 2500 tot 3000 maat forel molen. En bij een hengel van 2.40 meter tot 4 meter kun je het beste een forel molen tussen de 3000 en 4000 kiezen. Bij ZOO&ZO vind je al deze maten forel molens in onze webshop én hengelsportwinkel. 

Forel molen kopen? Bij ZOO&ZO natuurlijk!

Dus, ga je forelvissen en heb je nog een goede forel molen nodig? Bij ZOO&ZO hengelsport zal jij absoluut slagen voor de beste forelmolen, forelhengel en alle attributen om goed te kunnen forelvissen. Daarnaast zijn wij ook jouw forel molen webshop waar je jouw forel molen gemakkelijk en veilig bestelt en extra fijn: vanaf €50,- aan (hengelsport)artikelen versturen wij deze zelfs gratis! Geen idee welke forel molen jij moet kiezen? Stel je vraag aan ons! Wij zijn (tijdens openingstijden) altijd te bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl. Succes en tot ziens bij ZOO&ZO!