Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Zeevismolens

Het vissen op zee kun je niet zomaar met iedere molen doen maar vereist een zeemolen. Ben je op zoek naar een sterke zeemolen voor het zeevissen? Bij ZOO&ZO vind je een prachtig assortiment zeemolens voor zeevissen. Een molen voor zeevissen heeft hele andere eigenschappen dan een gewone molen om mee te vissen. Voor zeevissen is het voornamelijk belangrijk dat de zeemolen ijzersterk is en tegen zout kan. Een zeemolen is gemaakt van speciale materialen en gesealde kogellagers om te voorkomen dat er zout water en zand tussen komt. Ben je van plan te gaan zeevissen? Schaf dan absoluut naast een zeehengel een goede zeemolen voor het zeevissen aan!

Kies altijd een zeemolen om mee te zeevissen

Niet iedere molen is geschikt voor het vissen op zee. Voor zeevissen heb je dan ook een speciale zeemolen nodig. Voornamelijk omdat er bij zeevissen zout in de molen komt en dit het binnenwerk van de molen kan aantasten. Daarnaast zijn zeemolens over het algemeen een stuk sterker dan een normale werpmolen. Zeevissen is een ruwe en grove visserij waarbij er veel van het materiaal en voornamelijk de zeemolen wordt gevergd. Zo is de as van een zeemolen een stuk dikker en is de molen vaak waterdicht gemaakt zodat het zoute water niet in de zeemolen komt. 

Drie modellen zeemolens

Je kunt zeemolens in drie modellen indelen. De lichtere molens voor het spinvissen op bijvoorbeeld zeebaars, de longcast modellen zeemolens voor het werpen vanaf het strand en de modellen voor het vissen vanaf de boot. Bedenk dus vooraf goed op welke manier jij wilt gaan zeevissen en welke zeemolen hiervoor geschikt is. Kom je er zelf niet uit? Vraag onze visspecialisten gerust om advies voor de perfecte zeemolen!

Zeemolen kopen? Bij ZOO&ZO natuurlijk!

Bij ZOO&ZO koop je zeemolens altijd van de beste merken en tegen de scherpste prijzen. Enkele van de merken zeemolens welke wij verkopen zijn Penn, Mitchell, Lion Sports, Spro en Shimano. Heb je geen idee welke zeemolen jij voor het zeevissen nodig hebt? Vraag het gerust aan onze specialisten! Wij helpen je graag aan de beste zeemolen om mee te zeevissen. Onze deskundige medewerkers kunnen jou alles uitleggen over de verschillen in zeemolens en de beste molen om mee te zeevissen. 

Alles op het gebied van zeevissen

Zoals gezegd heb je voor zeevissen speciale materialen nodig welke tegen een stootje kunnen en een flinke slok zout water. Daarom vind je bij ZOO&ZO dan ook een prachtig assortiment hengelsportartikelen speciaal geselecteerd voor het zeevissen. Ben je meer van het Big Game vissen? Ook daar hebben wij alles voor in huis! We zijn zelfs exclusief dealer van het mooie merk Mast Fish. Bestel jouw zeemolen gemakkelijk in onze webshop of kom eens naar ZOO&ZO hengelsport in Ede.