Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Haken & onderlijnen

Het voordeel van een witvis onderlijn is dat de haak al voor je is geknoopt en je deze dus niet zelf hoeft te leggen. Een ander voordeel van een witvis onderlijn is dat je de onderlijn iets dunner neemt dan de hoofdlijn. Kom je vast te zitten of dreigt een grote karper je lijn te breken, dan breekt niet je hele tuigje maar alleen de witvis onderlijn. Vervang je deze onderlijn voor witvissen dan kun je snel weer verder vissen. 

Witvis onderlijnen in diverse soorten en maten

Witvis onderlijnen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Voor de vaste hengel gebruik je witvis onderlijnen tot 20 cm, voor de feederhengel gebruik je witvis onderlijnen van rond een meter. Ook zijn er veel verschillende witvis onderlijnen voor de method visserij, dit zijn onderlijnen voor witvissen welke zijn voorzien van een hair, een quickstop of een baitband. Ben je op zoek naar de juiste witvis onderlijn, zorg er dan altijd voor dat je onderlijn iets dunner is dan de hoofdlijn. Op deze manier zal de witvis onderlijn altijd eerder breken en makkelijk te vervangen zijn. Geen idee welke onderlijn jij voor het witvissen nodig hebt? Vraag onze witvisspecialisten gerust om advies! Zij kunnen jou alles vertellen over de ideale witvis onderlijn en alles rondom deze prachtige tak van hengelsport.

Witvis onderlijnen van de beste merken

Omdat ZOO&ZO is gespecialiseerd in witvissen, zal je bij ons absoluut slagen voor de beste witvis onderlijnen en alles rondom de witvisserij. De merken witvis onderlijnen welke wij onder andere aanbieden zijn van Gammakatsu, Preston, Guru en meer! Naast onderlijnen voor de witvisserij hebben wij vanzelfsprekend alles in huis om relaxed op jouw visstek te zitten. Van witvishengel tot witvisleefnet en van witvis klein materiaal tot tassen, foudralen, trolleys, rollers en steunen. Kortom: voor alles rondom het witvissen moet je bij ZOO&ZO zijn!

Koop jouw witvis onderlijnen bij ZOO&ZO

Voor de perfecte witvis onderlijn ben je bij ZOO&ZO aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod witvis onderlijnen in onze webshop of kom naar onze gigantische dierenwinkel in Ede. Daar vind je een ruime afdeling met werkelijk alles op het gebied van hengelsport. Mocht je jouw witvis onderlijn snel nodig hebben, bestel ze dan vandaag nog. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld is namelijk dezelfde dag verzonden. En wist je dat wij vanaf € 50,- jouw witvisspullen zelfs gratis verzenden? Mooie deal toch!? Veel visplezier gewenst en we hopen je snel te begroeten!