Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Zeevis hengels

Zeevissen is zonder twijfel één van de mooiste takken van hengelsport. Om deze sport goed te kunnen beoefenen is een zeehengel van goede kwaliteit essentieel. Daarom zijn er voor zeevissen speciale zeehengels en molens op de markt. Een zeehengel is vaak een stuk steviger en heeft een hoog werpgewicht. Zeevissen kan in Nederland en België naar hartenlust, op stranden, pieren, dammen, havens of vanaf de boot kun je fantastisch zeevissen. Een lange zeehengel met een flinke molen is daarbij een must! 

Zeehengels voor iedere visser

Bij ZOO&ZO bieden wij zeehengels voor zowel de beginnende hengelaar als de ervaren visser. Maar ook voor de gevorderde en ervaren zeevisser bieden wij een ruim assortiment zeehengels.  Je kunt jouw zeehengel gemakkelijk in onze webshop bestellen. Maar wat veel leuker is, kom eens naar onze uitgebreide hengelsportwinkel in Ede! Wij bieden jou alles wat je nodig hebt op het gebied van zeevissen! Onze ervaren medewerkers vertellen jou graag de kneepjes van deze tak van sport en laten je graag kennis maken met ons assortiment zeehengels. 

Diverse soorten zeehengels

Zeehengels kun je onderverdelen in twee categorieën: het zeevissen vanaf het strand of de pier en het vissen vanuit de boot. Voor het zeevissen vanaf het strand gebruik je een lange zeehengel met een zachte top. Deze zeehengels zijn gemaakt om een zwaar werplood op grote afstand te kunnen gooien. De zeehengel wordt dan in een speciale strandsteun gezet en door de speciale top zie je wanneer je beet hebt, deze begint dan te tikken. Strandhengels worden voornamelijk gebruikt tussen de 3.60 en de 5.5 meter. Aangezien je bij het zeevissen vanaf een boot niet ver hoeft te werpen is het gebruik van een lange zeehengel voor zeevissen af te raden. Daarom worden voor het bootvissen veel kortere zeehengels gebruikt. Denk aan zeehengels tussen de 1.80 en de 3 meter. Ook deze zeehengels hebben een zachte top waardoor de aanbeet goed te zien is.

Zeehengels voor zeevissen van topmerken

Met jouw zeehengel vis je gericht op zeebaars, kabeljauw, gul, wijting, platvis en vele andere soorten. Heb je geen idee welke zeehengel jij het beste kunt aanschaffen? Kom dan eens naar onze ZOO&ZO hengelsportwinkel in Ede, wij laten je graag kennis maken met deze prachtige sport en de beste zeehengel voor het zeevissen. In ons ruime assortiment vind je onder andere zeehengels van Mitchell, Penn, Lion Sports en meer merken! Koop jouw zeehengel gemakkelijk en voordelig in onze webshop of kom naar onze uitgebreide hengelsportwinkel in Ede voor alles op het gebied van zeevissen. 

Big Gamen: het ultieme zeevissen

Big Game vissen is zeevissen voor de echte jongens! Het is dan ook de meest extreme soort van vissen wereldwijd en hiervoor heb je uiteraard een sterke Big Game zeehengel nodig. Bij ZOO&ZO slaag jij gegarandeerd voor de beste zeehengel voor het Big Game vissen. Met jouw Big Game hengel voor zeevissen vis je gericht op de grotere soorten vis in de wereldzeeën zoals tonijn, marlijn, sailfish, zwaardvis en vele andere soorten. Over het algemeen bestaan Big Game hengels uit één deel waardoor ze veel sterker zijn dan zeehengels welke uit twee delen bestaan. Je wilt niet dat je de vis van je leven verspeeld door een te slappe zeehengel of een haak die niet scherp genoeg is. Vandaar dat alle Big Game producten berekend zijn op de kracht van grote zeevissen. Big Game vissen is een unieke beleving die je niet snel zal vergeten! Vraag er zeker eens naar in onze hengelsportwinkel, wij hebben een exclusief assortiment zeehengels van Mast Fish voor het Big Gamen.

Zeehengel kopen? Goed idee! Bestel bij ZOO&ZO 

Zoals je ziet vind je bij ZOO&ZO een prachtig aanbod zeehengels. Je scoort jouw zeehengel gemakkelijk in onze webshop en dankzij onze ruime voorraad kunnen we altijd snel leveren! Bestel je jouw zeevisspullen op werkdagen vóór 13:00 uur, dan zorgen wij dat deze dezelfde werkdag jouw kant op komen. Naast een ruim aanbod zeehengels vind je bij ons alles op het gebied van zeevissen, zowel online als in onze fysieke hengelsportwinkel in Ede. 

Zeevissen begint bij ZOO&ZO! 

Zoals je ziet hebben wij alles in huis om het zeevis avontuur aan te gaan! Kom naar ZOO&ZO voor meer informatie over de juiste zeehengel en de benodigde visspullen. Want naast een ruime voorraad zeehengels hebben wij alle benodigde attributen voor het zeevissen. Kom dus zeker eens naar onze hengelsportwinkel in Ede. Rest ons jou veel plezier bij het zeevissen te wensen! En heb je wat moois aan de haak geslagen? Dan zien we het natuurlijk graag!