Als essentiële winkel zijn wij van ma t/m do geopend tot 19:00, vrijdag tot 20:00 en zaterdag tot 17:00 uur.
Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Waakborden

Waakborden kunnen als waarschuwing worden opgehangen of juist meer als decoratie. Bij ZOO&ZO hebben wij waakborden in kunststof, metaal of hout. Het houten waakbord is met name om neer te zetten, bijvoorbeeld in jouw vensterbank. Sommige waakborden zijn specifiek om te attenderen dat er een hond op het terrein of in de woning aanwezig is. Daarnaast hebben wij waakborden welke als decoratie erg leuk staan in huis, maar tegelijk attenderen dat er een hond aanwezig is. Bij ZOO&ZO hebben wij een ruime keuze in waakborden. Onze waakborden zijn gemakkelijk te bevestigen door de voorgeboorde gaten.

Meer

Merken waakborden bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO hebben wij waakborden van de topmerken: D&D, Plenty Gifts en Designed by Lotte.

Alles op het gebied van honden & waakborden 

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een ruim assortiment hondenartikelen. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan beleving, absoluut de moeite waard om eens langs te komen!

Naast waakborden voor honden kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw waakbord bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van honden vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw honden webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw hondenspullen namelijk al gratis verzonden! Bestel jouw waakbord vandaag nog of kom een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van waakbord tot hondenhalsband- & tuig koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet het waakbord gevonden waar je naar op zoek bent? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment waakborden kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze vakkundige medewerkers helpen je graag op weg!