Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Honden voerbakken & waterbakken

Vaak hebben jonge honden de neiging tot schrokken omdat ze vanuit het nest gezamenlijk te eten kregen uit één voerbak. Om dit op een goede manier af te leren kan een anti schrokbak ingezet worden. Ook hebben wij voor jonge honden, welke de bench misschien nog spannend vinden, metalen voerbakken en waterbakken. Je hangt deze voerbak en waterbak gemakkelijk op de juiste hoogte in de bench. Voor de grotere hondenrassen adviseren wij om je hond op hoogte te voeren. Dit om de kans op maagdraaiing te verkleinen en om rustig eetgedrag te stimuleren. Ook hebben wij voor honden welke niet schrokken en zelf netjes doseren wat ze per dag willen eten, voerautomaten en voersilo’s. Sommige honden vinden het spannend om uit een metalen voerbak te eten vanwege het geluid en/of de geur. Daarom is het verstandig om voor deze honden een melanine of kunststof voerbak of waterbak te kiezen. Zo zie je maar, voor iedere hond is er wel een passende voerbak en waterbak te vinden, kom dus zeker eens langs bij ZOO&ZO!

Merken voerbakken & waterbakken bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO hebben wij voerbakken en waterbakken van de topmerken Trixie, De Boon, Ferplast, Beextees, Dogit, Duvo & Marchioro.

Alles op het gebied van voerbakken & waterbakken voor honden

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een ruim assortiment hondenartikelen. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan beleving, absoluut de moeite waard om eens langs te komen!

Naast voerbakken en waterbakken voor jouw hond kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw voerbak en waterbak bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van honden vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw honden webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw hondenspullen namelijk al gratis verzonden! Bestel de voerbak en waterbak voor jouw hond vandaag nog of kom een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van voerbakken en waterbakken tot hondenpenningen & adreskokers  koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet de voerbak of waterbak gevonden waar je naar op zoek bent? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment voerbakken en waterbakken kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze vakkundige medewerkers helpen je graag op weg!