Hondenkleding

Wanneer de lagere temperaturen hun intrede doen, is het belangrijk dat ook jouw hond het niet koud gaat krijgen. Is jouw viervoeter dol op wandelingen maar vindt hij of zij dit in de winter net te koud? Zorg er dan voor dat jouw hond goed gekleed naar buiten gaat met een warme sjaal of jas, zodat jullie ook 's winters samen wandelingen kunnen maken.

Bij ZOO&ZO hebben we een ruim aanbod van hondenkleding, zoals gewatteerde hondenjassen, hondensjaals en hondenschoenen van bekende merken als Buff, QHP en Trixie. Is jouw hond groot of klein? Wil je een leuk kleurtje of ben je meer van gewoon basic?  Voor iedere hondensoort en smaak is er in ons aanbod hondenkleding wel wat leuks te vinden, zodat ook jouw hond het in de frissere jaargetijden niet koud krijgt!

Meer
per pagina

Hondenkleding

Ben je op zoek naar leuke en warme kleding voor jouw hond? Kijk dan in ons ruime en scherp geprijsde assortiment van mooie hondenkleding. Wij hebben leuke hondenkleding van verschillende merken, zoals: Buff, Ferplast, Waldhausen, QHP, Trixie en De Boon. De hondenkleding is verkrijgbaar in verschillende maten en met een groot aantal kleuren en designs. Er is keuze uit hondenjassen, hondensjaals, hondentruien en hondenschoenen van kwalitatief hoogwaardige merken.  Zo ben je altijd verzekerd van goede hondenkleding en zal jouw hond het niet snel meer koud hebben.

Diversiteit
Hondenkleding zorgt ervoor dat jouw hond zich comfortabeler voelt in koude of natte weersomstandigheden. Daarnaast beschermt onze hondenkleding de spieren en gewrichten van jouw maatje tegen de kou, waardoor hij of zij zich makkelijker kan bewegen. In ons assortiment vind je hondenjassen van onder andere Waldhausen, QHP en Trixie. De jassen zijn verkrijgbaar voor kleine, middelgrote en grote honden en zijn in allerlei leuke kleuren en prints te verkrijgen. De hondenjassen zijn zeer praktisch en worden tijdens het dragen niet als lastig ervaren. Zo zit er altijd wel een leuke jas bij die perfect bij jouw hond past. Naast jassen hebben wij ook warme truien voor in de winter in het assortiment.

Hondensjaals
De hondensjaals in ons assortiment zijn een mooie accessoire voor jouw hond. De sjaals zijn ontworpen met een trendy design en bieden een goede bescherming tegen de kou. Het merendeel van de sjaals is voorzien van een reflecterende streep, waardoor jouw hond ook in het donker goed zichtbaar is.

Hondenschoenen
De pootjes van jouw hond zijn zeer gevoelig voor hete of bevroren ondergronden, rondslingerende glasscherven of gewoon een modderig gebied. Hondenschoenen beschermen de pootjes van jouw viervoeter tegen al deze zaken. Ben je op zoek naar kleding die jouw hond extra grip geeft of die voorkomt dat jouw hond een vloer bekrast? Ga dan voor een paar mooie en warme hondensokken.

Trixie Insect Shield
Ben je op zoek naar hondenkleding dat insecten afstoot? Kijk dan eens naar de Insect Shield Serie van Trixie. Deze kleding is voorzien van het middel Permethrin en zorgt ervoor dat insecten tot een afstand van 30cm wegblijven van jouw hond. Deze kleding is dus ideaal voor tijdens boswandelingen.

Maat
De hondenkleding is verkrijgbaar voor kleine, middelgrote en grote honden en daarom is het belangrijk de goede maat te kiezen voor jouw hond. De gegeven maten zijn in centimeters en hebben betrekking op de halsomtrek of de lengte van de rug. Het is belangrijk dat het kledingstuk ook lekker zit, zodat jouw hond zich er comfortabel in kan bewegen.

Kom je er niet helemaal uit? Ook voor advies kun je bij ons in de winkel terecht of neem direct contact op.