Als essentiële winkel zijn wij van ma t/m do geopend tot 19:00, vrijdag tot 20:00 en zaterdag tot 17:00 uur.

Hondenkleding

Hondenkleding heb je tegenwoordig in alle soorten, maten én stoffen. Van dunne regenjasjes tot warme isolerende winterjassen. Er is juiste hondenkleding voor ieder hondenras én figuur. Voor iedere smaak is er in ons aanbod hondenkleding wel wat leuks te vinden. Vroeger was het nog een beetje een taboe om jouw hond hondenkleding te laten dragen, maar tegenwoordig komen we daar gelukkig van terug. Bij ZOO&ZO hebben wij een ruim assortiment hondenkleding. Van jasjes welke alleen de rug warm houden tot hondenkleding welke ook de longen en borstkas beschermen tegen kou, hondensjaals en hondenschoenen.

Wanneer de lagere temperaturen hun intrede doen, is het belangrijk dat ook jouw hond het niet koud gaat krijgen. Zorg er daarom voor dat jouw hond goed gekleed met hondenkleding naar buiten gaat, zodat jullie ook 's winters samen wandelingen kunnen blijven maken.

Meer
per pagina

Bescherm jouw hond met hondenkleding bij nat & koud weer

Er zijn bepaalde hondenrassen welke een ondervacht missen en een zeer korte dekvacht hebben. Hiervoor is isoleren met hondenkleding op de koudste dagen dan ook zeker nodig. De ene hond geeft dit sneller aan dan de andere hond, kijk dus altijd goed naar jouw hond. Met regen zullen de kortere hondenvachten minder snel water afstoten waardoor je hond kou kan vatten of onderkoeld kan raken. Ook is het verstandig de wandelingen wat korter te houden bij extreem koud weer. En is jouw hond gevoelig voor kou, zorg dan dat je niet te lang stilstaat. Hou er daarnaast rekening mee dat jonge pups niet het vermogen hebben om hun eigen lichaamstemperatuur te regelen. Daarom is het zeker voor jonge honden zeer aan te raden bij koud of nat weer hondenkleding te laten dragen. Daarnaast beschermt hondenkleding de spieren en gewrichten van jouw maatje tegen de kou, waardoor hij of zij zich makkelijker kan bewegen

Hondentruien en hondenschoenen

Naast hondenjassen hebben wij ook warme hondentruien en hondenschoenen. De pootjes van jouw hond zijn zeer gevoelig voor hete of bevroren ondergronden, rondslingerende glasscherven of gewoon een modderig gebied. Hondenschoenen beschermen de pootjes van jouw viervoeter tegen al deze zaken. Ben je op zoek naar kleding die jouw hond extra grip geeft of die voorkomt dat jouw hond een vloer bekrast? Ga dan voor een paar mooie en warme hondensokken.

Merken hondenkleding bij ZOO&ZO 

Bij ZOO&ZO hebben wij hondenkleding van de topmerken: Trixie, De Boon, Walthausen, QHP, BR & Hurtta.

Alles op het gebied van hondenkleding & honden

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een ruim assortiment hondenartikelen. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan beleving, absoluut de moeite waard om eens langs te komen!

Naast hondenkleding kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw hondenkleding bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van honden vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw honden webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw hondenspullen namelijk al gratis verzonden! Bestel jouw hondenkleding vandaag nog of kom een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van hondenkleding tot hondenpenningen & adreskokerskoop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet de hondenkleding gevonden waar je naar op zoek bent? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment hondenkleding kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze vakkundige medewerkers helpen je graag op weg!