Filter op
Klaar
Filter op

Hondenslaapzak


Bij de aanschaf van een hond komt veel kijken. Je wil dat je hond zich helemaal thuis voelt in zijn of haar nieuwe huis. Hierbij is het belangrijk dat je hond een plekje heeft dat echt alleen voor hem of haar is. Door een leuke hondenslaapzak voor je hond te kopen zal deze zich hier lekker terug kunnen trekken en heerlijk kunnen uitrusten. Bij ZOO&ZO bieden we meerdere kwalitatieve hondenslaapzakken van Lief! aan. 

Hondenslaapzakken

Op zoek naar een originele ligplek voor je hond? Dan kan een hondenslaapzak de oplossing zijn. Niet alleen zien deze speelse slaapzakken er leuk uit, ze bieden je hond ook nog eens veel ligplezier. Zo zorgen ze ervoor dat de kou van de grond niet in de spieren van je hond trekt en geven ze je hond een veilig gevoel doordat ze hem of haar van alle kanten beschermen. Als jouw hond het liefste helemaal wegkruipt in een warm plekje is een hondenslaapzak zeker een goede uitkomst voor jouw trouwe viervoeter. Onze hondenslaapzakken zijn bovendien ook erg geschikt voor katten, die er om bekend staan graag in warme plekjes weg te kruipen.

De grootte van de hondenslaapzak 

Bij het uitzoeken van een hondenslaapzak houdt je natuurlijk rekening met de grootte van jouw hond, maar heb je er ook wel eens naar gekeken hoe jouw hond het liefste ligt? Ligt jouw hond graag opgerold, dan heb je een minder grote slaapzak nodig dan wanneer jouw hond het liefst zo lang mogelijk uitgestrekt ligt. Zorg ervoor dat de ligplek voor je hond groot genoeg is zodat je hond optimaal zal uitrusten.

Liever een hondenkussen, hondenmand of hondenbank?

Is een hondenslaapzak toch niet helemaal wat je zoekt en heb je liever een hondenkussen, vetbed of hondenmand? Neem dan eens een kijkje op onze pagina’s met hondenkussensvetbedden en hondenmanden. Wil je helemaal uitpakken en je hond verwennen met een eigen meubelstuk? Denk dan eens over het aanschaffen van een hondenbank of hondenstoel.

Wil je onze producten liever eerst in het echt bekijken? Een groot deel van onze online collectie hondenmanden, hondenkussens en hondenbanken en –stoelen hebben wij ook in onze ZOO&ZO winkel op voorraad. Ook kun je onze producten online bestellen en in onze winkel in Ede afhalen!

Kom je er niet helemaal uit? Ook voor advies kun je bij ons in de winkel terecht of neem direct contact op.