Filter op
Klaar
Filter op
Klaar
Kleur

Vetbed

Bij de aanschaf van een hond komt veel kijken. Je wil dat je hond zich helemaal thuis voelt in zijn of haar nieuwe huis. Hierbij is het belangrijk dat je hond een plekje heeft die echt alleen voor hem of haar is. Door een fijn vetbed voor je hond te kopen zal deze zich hier lekker terug kunnen trekken en heerlijk kunnen uitrusten. Bij ZOO&ZO bieden we meerdere kwalitatieve vetbedden aan van Gebroeders de Boon. 

Vetbedden

Vetbedden bieden je hond veel ligplezier. Zo bieden ze een heerlijke ligplek en zorgen ze ervoor dat de kou van de grond niet in de spieren van de hond trekt. Vetbedden zijn ideaal voor het opvullen van bijvoorbeeld een bench of hondenmand , om deze extra comfortabel te maken. Deze lekker warme en superzachte kussens van imitatieschapenvacht hebben een isolatielaag aan de onderzijde. Dit houdt optrekkende kou van de bodem van de bench tegen, wat de gewrichten beschermt.

De grootte van het vetbed

Bij het uitzoeken van een vetbed houdt je natuurlijk rekening met de grootte van jouw hond, maar heb je er ook wel eens naar gekeken hoe jouw hond het liefste ligt? Ligt jouw hond graag opgerold, dan heb je een minder groot vetbed nodig dan wanneer jouw hond het liefst zo lang mogelijk uitgestrekt ligt. Zorg ervoor dat de ligplek voor je hond groot genoeg is zodat je hond optimaal zal uitrusten.

Liever een hondenkussen, hondenmand of hondenbank? 

Is een vetbed toch niet helemaal wat je zoekt en heb je liever een hondenkussen, hondenslaapzak of hondenmand? Neem dan eens een kijkje op onze pagina’s met hondenkussens, hondenslaapzakken en hondenmanden. Wil je helemaal uitpakken en je hond verwennen met een eigen meubelstuk? Denk dan eens over het aanschaffen van een hondenbank of hondenstoel.

Wil je onze producten liever eerst in het echt bekijken? Een groot deel van onze online collectie hondenmanden, hondenkussens en hondenbanken en –stoelen hebben wij ook in onze ZOO&ZO winkel op voorraad. Ook kun je onze producten online bestellen en in onze winkel in Ede afhalen!

Kom je er niet helemaal uit? Ook voor advies kun je bij ons in de winkel terecht of neem direct contact op.