Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Hondenpenning

Tegenwoordig zijn bijna alle honden gechipt, maar met een hondenpenning is het veel makkelijker om direct contact te leggen via het telefoonnummer. Bij een microchip komt er eigenlijk altijd een dierenambulance of dierenarts (bij kijken) om deze uit te lezen. Hierdoor bespaar je met een hondenpenning dus ook nog aanzienlijke kosten. Ook met oud & nieuw in het vooruitzicht komt het helaas nog vaak voor dat honden schrikken en de benen nemen. Met een hondenpenning kan de baas veel sneller opgespoord worden. Daarbij worden veel honden niet goed geregistreerd ondanks dat ze zijn gechipt. De adresgegevens zijn bijvoorbeeld nog niet gewijzigd of überhaupt niet doorgevoerd waardoor de chip op dat moment onbruikbaar is. Daarom raden wij een hondenpenning zeker aan!

Ruim assortiment hondenpenningen & adreskokers

Bij ZOO&ZO hebben wij een ruim assortiment hondenpenningen en adreskokertjes. Het voordeel van een adreskoker is dat je het telefoonnummer gemakkelijk kunt wijzigen, maar een hondenpenning heeft een langere levensduur.

Merken hondenpenning bij ZOO&ZO

Bij ZOO&ZO hebben wij hondenpenningen van het topmerk MyFamily. De hondenpenningen zijn direct graveerbaar; dit zit bij de prijs in.

Alles op het gebied van hondenpenningen & honden

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een ruim assortiment hondenartikelen. Daarnaast vind je bij ZOO&ZO 5000m2 aan beleving, absoluut de moeite waard om eens langs te komen!

Naast hondenpenningen kun je bij ons ook terecht voor:

Bestel jouw hondenpenning bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van honden vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw honden webshop. Bij besteding vanaf €50,- worden jouw hondenspullen namelijk al gratis verzonden! Bestel jouw hondenpenning vandaag nog of kom een keertje langs!

We helpen je graag verder!

Al je benodigdheden van hondenpenning tot hondenkussen koop je op één plek bij ZOO&ZO, ideaal! Nog niet de hondenpenning gevonden waar je naar op zoek bent? Bij vragen of opmerkingen over ons assortiment hondenpenningen kun je ons (tijdens openingstijden) altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze vakkundige medewerkers helpen je graag op weg!