Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Apporteren

Apporteren is een leuk spel tussen hond en baas. Door te apporteren met je hond versterk je de band met je hondenmaatje. Daarnaast is het een leuke bezigheid en ondersteunt apporteren het denk- en reukvermogen van je hond omdat hij moet zoeken. Vanzelfsprekend krijgt jouw hond ook nog eens voldoende beweging door te apporteren, een win-win situatie dus!

Diverse soorten apporteer speelgoed voor honden

Apporteren kun je doen op diverse niveaus. Je kunt bijvoorbeeld een bal weggooien, maar ook met jachtdummy’s (prooi retrieven) werken. Apporteer dummy’s zijn er in diverse varianten, maten en gewichten. Speelt jouw hond bijvoorbeeld graag met stokken? Dan hebben wij hier veilig apporteer hondenspeelgoed voor in de vorm van een stok. Dit apporteer speelgoed heeft dus de vorm van een stok maar splintert niet en blijft drijven. Er zijn ook apporteer dummy’s verkrijgbaar waar je een hondensnack in kunt stoppen, zodat jouw hond nog meer aan het speuren moet. Van puppy tot senior hebben wij apporteer speelgoed voor honden in diverse afmetingen en gewichten. Vanzelfsprekend pas je het apporteer speelgoed aan op het gewicht en de grootte van jouw hond. Vraag onze hondenspecialisten gerust om advies voor het juiste apporteer speelgoed om met je hond lekker te kunnen apporteren. 

Topmerken apporteer speelgoed voor honden

Bij ZOO&ZO hebben wij een ruim assortiment apporteer speelgoed voor honden. De Kong Safestix en de Chuckit Kick Fetch zijn voorbeelden van leuk apporteer speelgoed voor honden. Enkele van de topmerken welke wij aanbieden om met je hond te apporteren zijn: Trixie, Kong, Gebr. de Boon en Beeztees. Kom naar onze dierenwinkel in Ede om het assortiment te bekijken of bestel jouw apporteerspullen online in onze webshop. En kom je er niet helemaal uit? Stel jouw vragen rondom apporteren met je hond gerust aan onze deskundige medewerkers!

Apporteren met een hondenfluitje

Naast het apporteer speelgoed en de apporteer dummy’s zijn er speciale hondenfluitjes verkrijgbaar. Tijdens het apporteren met je hond kun je duidelijke signalen en opdrachten geven door verschillende fluittonen te gebruiken. Dit is vooral handig wanneer je gaat apporteren over grotere afstanden. Vanzelfsprekend is het belangrijk om het apporteren met een fluitje goed te oefenen met je hond.

De beste apporteerspullen voor honden

Bij ZOO&ZO in Ede hebben wij een ruim assortiment apporteer speelgoed voor honden. In onze fysieke winkel in Ede vind je alles op het gebied van apporteren met je hond. Daarnaast zijn wij ook jouw honden webshop. Bestel apporteerartikelen voor je hond vandaag nog of kom een keertje langs!