Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Omheiningen, hekken & rennen

Een omheiningsysteem, een hondenhek of puppyren nodig voor je hond? ZOO&ZO dierenspeciaalzaak heeft handige omheiningsystemen, hekken en rennen voor honden zodat je een goede afrastering kan plaatsen die veiligheid garandeert. Gun jouw hond ook zijn vrijheid, maar wel op de meest veilige manier!

Omheiningen, hekken & rennen bij ZOO&ZO

Omheiningsystemen, hondenhekken of puppyrennen voor je hond kopen? Koop een omheiningsysteem voor jouw hond dat ook echt werkt. Met de systemen van Petsafe koop je bij ZOO&ZO dierenspeciaalzaak een kwalitatief maar scherp geprijsd systeem waar je echt wat aan hebt. Deze systemen zijn zo duidelijk dat je in de meeste gevallen slechts enkele dagen (4-7) nodig hebt om de hond duidelijk te maken wat zijn of haar grenzen zijn. De Petsafe systemen zijn makkelijk te installeren en effectief! Daarnaast hebben wij ook verschillende hondenhekken en puppyrennen in ons assortiment. Hiermee kan je een veilige omgeving creëren voor jouw hond.

Welke omheining voor hond?

Afhankelijk van hoe groot je hond is, bepaal je de hoogte van de omheining. Heb je een kleine tot middelgrote hond? Dan volstaat een omheining tot 1.50 meter. Heb je een grote hond dan moet de omheining zeker 1.80 meter zijn.

Hoe werkt Petsafe draadloze omheining?

Het Petsafe omheiningsysteem werkt door middel van een ontvangershalsband welke de hond draagt. Komt de hond in de buurt van de grens, dan geeft de ontvanger een waarschuwingstoon met trilling. Loopt de hond ondanks de waarschuwing door, dan wordt er een veilige maar afschrikkende statische correctie afgegeven. Het voordeel van een ondergrondse omheining is dat deze omheining geschikt is voor elk gebied en iedere vorm. Over het algemeen is het voldoende om 3 tot 7 dagen 20 minuten met de hond te trainen, dan weet de hond waar de grenzen zijn.

Wat is een puppyren?

Een puppyren is het perfecte alternatief voor een hondenbench. In een puppyren kan jouw puppy namelijk vrijuit bewegen. Een puppyren zorgt voor veiligheid en de garantie dat jouw puppy niet weg kan lopen.

Wat is de beste puppyren?

Wij hebben verschillende puppyrennen in ons assortiment. Je vind bij ons puppyrennen van de merken Pawise, Adori en Trixie. Vanzelfsprekend zijn deze puppyrennen verkrijgbaar in diverse afmetingen. Een prachtige ruime puppyren is die van Adori, deze 8-hoekige puppyren is geschikt voor meerdere pups. De ren is gemakkelijk uit te vouwen en in huis of tuin te plaatsen. Deze puppyren is zeer stabiel en van hoogwaardige kwaliteit. Door de hamerslag coating is deze puppyren bestand tegen diverse weersomstandigheden. Vanzelfsprekend zet je jouw puppy’s natuurlijk niet in de regen, maar deze puppyren kan dus zeker tegen een stootje.

De voordelen van een hondenhek

Een hondenhek is ideaal om bepaalde gebieden af te sluiten voor je hond. Bijvoorbeeld de trap naar boven of de deur naar buiten. Ook wanneer jouw hond alleen thuis is kan een hondenhek uitkomst bieden, zodat je bij thuiskomt niet voor allerlei verrassingen komt te staan. Daarnaast kan een hondenhek puppy’s een beschermd gevoel geven doordat je de ruimte verkleind. Let bij de aanschaf van een hondenhek op de plek waar je het hondenhek wilt plaatsen (binnen of buiten), de grootte van jouw hond, de afmeting, het materiaal en vanzelfsprekend de kwaliteit van het traliehek. In ons assortiment hebben wij verschillende hondenhekken van diverse merken waaronder Trixie en Ferplast.

Omheining, hondenhek of puppyren nodig? Koop bij ZOO&ZO!

In ons assortiment vind je diverse hondenhekken, honden rennen en omheiningen voor honden van gerenommeerde merken. De merken welke wij aanbieden zijn Petsafe, Trixie, Ferplast, Pawise en Adori. Je bestelt het hondenhek, de omheining of ren voor jouw hond gemakkelijk en veilig in onze webshop. Vind je het lastig kiezen of wil je zeker zijn van de maat van de hondenren of het hondenhek? Kom dan langs in onze fysieke dierenwinkel in Ede. Hier bekijk je alle producten op je gemak en kun je direct al jouw vragen stellen over bijvoorbeeld de beste keuze elektronische omheining voor honden.

Alles voor honden bij ZOO&ZO

Je kunt in onze fysieke winkel in Ede alles op het gebied van honden vinden. Daarnaast zijn wij ook jouw honden webshop. En extra leuk, bij besteding vanaf € 50,- worden jouw hondenspullen zelfs gratis verzonden! Veel succes met je keuze en tot ziens bij ZOO&ZO!