Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Schrokken

Eet jouw hond ook zo snel zijn brokken op zonder dat hij of zij ervan geniet? Heel snel de voerbak leeg eten, ook wel schrokken genoemd, is niet bevorderlijk voor de gezondheid van je hond. Schrokken, wat betekent dat de brokken zonder te kauwen in de maag terecht komen, heeft een negatieve invloed op de spijsvertering. In het ergste geval kan dit leiden tot een maagtorsie. Daarnaast kan jouw lieve hondenmaatje last krijgen van overgewicht en krijgt hij of zij veel lucht binnen wat winderigheid tot gevolg zal hebben. Gelukkig is er wat te doen aan het schrokken bij honden! Dankzij de anti schrok producten uit het assortiment van ZOO&ZO zal jouw hond minder schrokken en meer van zijn/haar eten genieten.

Diverse anti schrok hulpmiddelen voor honden

In het assortiment van ZOO&ZO vind je diverse anti schrok hulpmiddelen voor honden. Hiermee leert jouw hond het schrokken vanzelf af! We geven je graag een paar tips om het schrokgedrag van je hond af te leren dankzij onze anti schrok producten. Al deze hulpmiddelen tegen schrokken zorgen ervoor dat de kans op obesitas bij jouw hond zal verminderen of worden voorkomen.

Eat Slow Live Longer Feed & Treat Roller

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Eat Slow Live Longer Feed & Treat Roller? Deze nieuwe manier van voeren zorgt ervoor dat jouw hond op een speelse manier zijn of haar voeding of beloning krijgt en hierdoor behoort schrokken tot het verleden. Een unieke manier om je hond in beweging te houden en verveling en overgewicht tegen te gaan. Met de Eat Slow Live Longer Feed & Treat Roller zal je hond beter kauwen wat een positieve bijdrage heeft op de gezondheid en het gebit van je hond. Dit anti schrok hulpmiddel voor honden is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. 

Eat Slow Live Longer voerbak van Excellent

Ook de Eat Slow Live Longer voerbakken van Excellent zijn een perfect hulpmiddel om schrokken bij jouw hond te verminderen. Met de Eat Slow Live Longer voerbakken moeten honden moeite doen om het eten uit de bak te halen. Hierdoor eten ze langzamer, kunnen minder schrokken en zullen de bovenstaande klachten voorkomen worden. Bovendien zullen honden meer kauwen en dat is bevorderlijk voor het gebit van jouw hond. 

Antischrok voerbak van Ferplast

Nog een mooi anti schrok hulpmiddel is de antischrok voerbak van Ferplast. Deze antischrok voerbak voor de hond heeft een specifieke binnenstructuur zodat jouw hond minder kan schrokken. Je hond kan de brokken in kleinere porties eten en zal daardoor kleinere happen nemen. Hierdoor zal je hond sneller verzadigd zijn en zal na het eten uit deze antischrok voerbak een minder opgeblazen gevoel hebben. 

Schrokken afleren met antischrok producten van ZOO&ZO

Zoals je ziet bieden wij een mooi assortiment producten tegen schrokken bij honden. Naast bovenstaande voorbeelden hebben wij meer in ons assortiment om schrokken bij honden te voorkomen. Met deze antischrok producten leert jouw hond het schrokken wel af! Kom naar onze dierenwinkel in Ede om het assortiment te bekijken of bestel jouw antischrok hondenspullen online in onze webshop. Geen idee welke keuze je moet maken om het schrokgedrag van jouw hond af te leren? Onze hondenspecialisten geven je graag advies over de beste anti schrok producten voor jouw hond! 

Bestel jouw antischrok hondenspullen bij ZOO&ZO

In onze fysieke winkel in Ede vind je alles om het schrokgedrag van je hond af te leren of te minderen. Vanzelfsprekend kun je jouw anti schrok producten ook in onze webshop vinden. En bestel je bij ons hondenproducten vanaf €50,-, dan worden jouw hondenspullen zelfs gratis verzonden! Kom dus zeker eens naar onze dierenwinkel in Ede of bestel jouw anti schrok spullen online. Help jouw hond vandaag nog met het afleren van zijn/haar schrokgedrag!