Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Zindelijkheid

Natuurlijk wil je dat jouw hond zo snel mogelijk zindelijk is! Maar hoe doe je dat, je hond snel zindelijk maken? Wij geven je graag wat tips en producten welke jou helpen je hond snel zindelijk te krijgen. Of het nu gaat om zindelijkheidstraining voor puppy’s of zindelijkheid producten voor de wat oudere hond, voor iedere hond hebben wij de perfecte zindelijkheid producten in huis.

Puppy Trainer Starterkit en trainingsspray

We trappen af met zindelijkheid producten voor puppy’s. Leuk! Je hebt een puppy in huis, maar hij/zij is nog niet helemaal zindelijk. Hoe krijg je jouw puppy zo snel mogelijk zindelijk? Een perfect hulpmiddel voor het zindelijk maken van je puppy is de Puppy Trainer Starterkit van Savic. Dit is een matje waar jouw pup zijn/haar behoefte op kan doen. Doordat de onderkant met folie is bekleed hebben vloeistoffen geen kans om erdoorheen te dringen. Er zitten pads bij welke je iedere keer moet vervangen, zodat jouw hond zich op zijn/haar gemak voelt op dit hondentoilet. Gebruik daarnaast de Trixie Trainingsspray voor Zindelijkheidstraining. De speciale geur van deze spray voor zindelijkheidstraining zorgt dat jouw hond de bak sneller vindt. De effectieve geur is herkenbaar voor jouw pup. De ideale hulp bij het zindelijk maken van je puppy dus!

Plasband en hondenluiers voor zindelijkheidstraining

Ook kun je voor jouw reu een plasband van Trixie aanschaffen. Deze plasband is verkrijgbaar in verschillende maten en eenvoudig in gebruik. De plasband wordt geleverd met drie inlegkruisjes welke natuurlijk ook los verkrijgbaar zijn. Een perfect hulpmiddel voor het zindelijk maken van jouw hond! Natuurlijk zijn er ook hondenluiers op de markt welke je kunt gebruiken voor het zindelijk maken van jouw hond. Bijvoorbeeld de hondenluiers van Beeztees, verkrijgbaar in verschillende maten.

Ongelukje gehad? Kies voor de urine verwijderaar!

Toch een ongelukje gehad? Dan is de Urine Buster Lavendel van FleaFree een perfect middeltje om de urinesporen snel te verwijderen! Deze effectieve spray vol micro-organismen zorgen voor een grondige en langdurige werking. Daarnaast heeft de Urine Buster een aangename en luchtgevende lavendelgeur voor mens en dier. Dit zijn een paar voorbeelden van middeltjes welke goed in te zetten zijn om jouw hond zindelijk te maken. 

Je hond zindelijk maken? Je vind alles bij ZOO&ZO!

Kortom: er is van alles te krijgen om jouw hond een pootje te helpen snel zindelijk te zijn! Neem eens een kijkje in onze webshop voor allerlei producten op het gebied van ‘zindelijkheid hond’ Wij geven je graag advies om jouw hond snel zindelijk te maken! 

Vanaf €50,- verzenden wij zindelijkheidsproducten gratis

Wist je dat wij vanaf €50,- gratis verzenden? En dankzij onze ruime voorraad heb jij jouw zindelijkheid producten altijd snel in huis! Bij vragen kun je ons tijdens openingstijden altijd bereiken op 0318-693078 of via info@zoo-enzo.nl, onze vakkundige medewerkers helpen je graag!