Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Acana hondenvoer

De grijze wolf is de voorvader van alle gedomesticeerde honden. Terwijl de jaren zijn gepasseerd zijn er talloze verschillende hondenrassen ontstaan. De interne lichaamsfuncties en de spijsvertering van de moderne hond ten opzichte van hun wilde neven in de natuur zijn hetzelfde. Om die reden is het belangrijk dat ook de samenstelling en de ingrediënten van de voeding voor de hond vergelijkbaar zijn met de voeding van hun voorouders.

Acana is een Canadees merk hondenvoer en bestaat uit een verscheidenheid aan vers en rauw vlees en/of vis (tot 75%) en is geheel vrij van plantaardige eiwitten. In de natuur eten wolven hele prooidieren om perfect te voldoen aan de voedingsbehoeften. Acana let op de verhouding tussen vlees, organen en kraakbeen zodat het niet nodig is om synthetische ingrediënten toe te voegen. De natuurlijke voeding bevat weinig tot geen koolhydraten, dus Acana vermindert deze en gebruikt in plaats van snelle koolhydraten (zoals maïs en rijst), koolhydraten met een lage glycemische waarde (groenten en fruit).

Acana heeft 4 verschillende voedingslijnen:

CLASSICS

De classics lijn bevat 50% proteïne bestaande uit verse scharrelkip, -kalkoen en -eieren van lokale boerderijen in Canada, in het wild gevangen vis uit de rivieren van Vancouver of rood vlees van de vruchtbare ranches uit Alberta.

HERITAGE

De heritage voedingslijn bevat 60-75% vers vlees van scharrelkippen, scharreleieren en in het wild gevangen vis (bot). De voeding is rijk aan eiwitten, bevat weinig koolhydraten en is geheel graanvrij.

REGIONALS

Regionals is geïnspireerd door de vruchtbare boerderijen en de ongerepte wateren van West-Canada. De voeding bevat 70% proteïnen met een enorme verscheidenheid aan vrij gevogelte, eieren, in het wild gevangen zoutwatervissen of rood vlees van de vruchtbare ranches.

SINGLES

De singles zijn ideaal voor honden met voedselgevoeligheid in elke levensfase. De singles bevatten 50% vlees van gras gevoede lam, wilde eenden, varkensvlees van de ranches of in het wild gevangen Pacific sardines.

Naast de voedingen heeft ACANA ook een snacklijn. Vier heerlijke en voedzame traktaties bestaande uit één dierlijk eiwit. Dezelfde smaken als uit de Regionals voedingslijn van ACANA.