Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Acana hondenvoer

Acana ontwikkelt al meer dan 25 jaar hondenvoer met verse, regionale ingrediënten. Het productieproces van Acana brokken wordt in eigen keukens uitgevoerd. De ingrediënten van Acana hondenvoer zijn zo puur dat deze zelfs geschikt zijn voor menselijke consumptie. Deze ingrediënten worden elke dag vers aangeleverd door lokale leveranciers. Acana hondenvoer is dus 100% natuurlijk hondenvoer. 

Acana hondenvoer biedt hoogwaardige natuurlijke eiwitten 

Honden zijn van nature vleeseters, echte carnivoren dus. Acana hondenvoer speelt hierop in en heeft voer ontwikkeld welke zeer rijk is aan dierlijke eiwitten. Acana hondenvoer maakt gebruik van een grote variëteit aan vers vlees en vis. Acana hondenvoer bestaat uit minimaal 60% natuurlijke, dierlijke eiwitten, waaronder scharrelkip, eend, scharreleieren, zoet- en zeewatervis, bizon, rund en lam. Acana hondenvoer is dus zeer divers in het aanbod smaken. Sommige varianten hondenvoer bevatten zelfs maar liefst 70% hoogwaardige eiwitten. Ook de verwerkte groenten en fruitsoorten in Acana hondenvoer worden geleverd door lokale boerderijen en boomgaarden. Deze voeding bevat geen rijst, tarwe en maïs en is dan ook koolhydraat-arm. Acana hondenvoer is graanvrij, dit maakt deze hondenvoeding ook zeer geschikt voor voedselgevoelige honden. 

Plantaardige toevoegingen in Acana hondenvoer

Naast voldoende eiwitten zijn er aan Acana hondenvoer groenten, fruit en kruiden toegevoegd, welke voorzien in de natuurlijke behoeften naar grassen en kruiden. Ze verbeteren de stofwisseling, versterken de organen en dienen als reinigingsmiddelen om het lichaam van jouw hond van gifstoffen te ontdoen. Acana hondenvoer is dus vrij van kunstmatige toevoegingen. 

Acana hondenvoer biedt voer voor iedere hond

Ons Acana hondenvoer assortiment is onderverdeeld in voer voor pups, volwassen honden en senioren. Daarnaast is er nog de light variant Acana hondenvoer en zijn er Acana hondensnacks. Hieronder vallen de varianten Acana Regionals, Acana Heritage en Acana Classic. Deze zijn onderverdeeld in Acana Pacifica, Acana Grasslands en Acana Singles. Het voer van Acana is geschikt voor honden van alle leeftijden. Zo heb je voor pups Acana puppyvoer. En voor de jonge, opgroeiende hond is er Acana Heritage Puppy & Junior of Acana Junior voeding. Is jouw hond ouder dan 12 maanden? Kies dan voor Acana Adult. Als laatste hebben wij Acana Heritage Senior voor honden op leeftijd. Ook heeft Acana hondenvoer voor honden in verschillende groottes. In het assortiment vind je bijvoorbeeld Acana Puppy Large Breed voor pups van grote hondenrassen, de Heritage Adult Small breed voor kleine, volwassen honden of de senior variant voor kleine-, middelgrote- en grote honden. Heeft jouw hond last heeft van overgewicht of neigt hij/zij dit te ontwikkelen? Kies dan voor Acana Heritage Light. Dit is slechts een greep uit het totale aanbod van Acana hondenvoer. 

Acana Regionals hondenvoer

Acana Regionals is geïnspireerd door de vruchtbare boerderijen en de ongerepte wateren van West-Canada. De voeding bevat 70% proteïnen met een enorme verscheidenheid aan vrij gevogelte, eieren, in het wild gevangen zoutwatervissen of rood vlees van de vruchtbare ranches.

Acana Heritage hondenvoer

De heritage voedingslijn bevat 60-75% vers vlees van scharrelkippen, scharreleieren en in het wild gevangen vis (bot). De voeding is rijk aan eiwitten, bevat weinig koolhydraten en is geheel graanvrij.

Acana Classics hondenvoer

De classics lijn bevat 50% proteïne bestaande uit verse scharrelkip, -kalkoen en -eieren van lokale boerderijen in Canada, in het wild gevangen vis uit de rivieren van Vancouver of rood vlees van de vruchtbare ranches uit Alberta.

Koop jouw Acana hondenvoer voordelig bij ZOO&ZO

Acana hondenvoer bestellen tegen scherpe prijzen? Bestel dan jouw Acana hondenvoer bij ZOO&ZO! Van pup tot senior, bij ZOO&ZO slaag je gegarandeerd voor het beste hondenvoer van Acana. Winkel eenvoudig vanuit je luie stoel in onze webshop. Heb je vragen over je bestelling of kunnen wij je ergens anders mee helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Tijdens kantooruren zijn we bereikbaar op 0318-693078 of mail je vraag gerust naar info@zoo-enzo.nl