Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Biofood hondenvoer

In 1989 is Biofood opgericht door de toenmalige directeur Wiebe Bijlsma. Wiebe Bijlsma heeft bij de grootste Petfood fabrikanten jarenlang ervaring opgedaan. Door zijn jarenlange ervaring kon hij concluderen dat veel gezondheidsklachten bij honden zoals jeuk, een ongezonde huid en vacht met voeding te maken had. Deze probleempunten wilde hij zelf, met eigen hondenvoer, gaan aanpakken door hondenvoer te voorzien van natuurlijke ingrediënten. Hierdoor ontstond in 1989 Biofood hondenvoer.

Biofood hondenvoer zit vol natuurlijke ingrediënten

Biofood hondenvoer bestaat uit natuurlijke ingrediënten zoals tuinkruiden, mineralen, vitamines, natuurlijke goedhouders en kwaliteitsvlees zonder conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur-, geur en smaakstoffen. Al vanaf het begin gebruikt Biofood hondenvoer natuurlijke producten met ‘respect voor dier, mens en milieu’. Biofood neemt daarnaast de leiding in de markt met hun gezonde en smaakvolle schapenvetproducten. Door regelmatig nieuwe producten en nieuwe verpakkingen te produceren blijft Biofood zich altijd ontwikkelen op het gebied van natuurlijk, gezond en smaakvol hondenvoer.

Biofood hondenvoer heeft het GROEN-garantie label

Biofood hondenvoer gebruikt 100% natuurlijke grondstoffen, hierdoor heeft Biofood het GROEN-garantie label toegekend gekregen. Het GROEN-garantie label waarborgt de kwaliteit en natuurzuiverheid. Biofood heeft een ruim assortiment aan natuurlijk hondenvoer. Wanneer je voor Biofood hondenvoer kiest ben je er zeker van dat jouw hond voorzien wordt van de juiste energiebehoeften. Van puppy tot senior, Biofood heeft voor iedere hond het beste hondenvoer.

Biofood hondensnacks

Wil jij je hond eens belonen met een overheerlijke traktatie? Biofood heeft verschillende kauwkluiven waar jouw hond zeker van zal genieten! Deze smaakvolle beloning werkt als een natuurlijke tandenborstel en is geschikt voor iedere hond.

Biofood supplementen, vetten en tabletten

Naast smaakvol hondenvoer en lekkere hondensnacks heeft Biofood ook verschillende supplementen welke jouw hond kunnen ondersteunen op verschillende gebieden. Zo bieden de schapenvet bonbons ondersteuning aan de huid, vacht, eetlust, vertering, voedselopname en gewrichten. Biofood gisttabletten ondersteunen het gebit, de huid en vacht van jouw hondenmaatje. Daarnaast kunnen Biofood tabletten ook ingezet worden tijdens spannende situaties.

Biofood schapenvet

Een ander bekend supplement van Biofood is het Biofood schapenvet. Dit schapenvet is heerlijke toevoeging op de dagelijkse voeding van jouw hond. Biofood schapenvet is geschikt voor alle hondenrassen van alle leeftijden. Het schapenvet van Biofood zit bomvol omega-3 en 6-vetzuren. Deze vetzuren hebben een ondersteunende werking op de huid, hart, bloedvaten en vacht. Biofood schapenvet is natuurlijk heerlijk bij een portie droogvoer van Biofood. Bijvoorbeeld bij de Biofood High Energy. Dit is een tarwevrij droogvoer met een laag gehalte aan koolhydraten, jouw hond zal er zeker van smullen!

Biofood hondenvoer kopen? Bestel jouw Biofood hondenvoer voordelig online!

Alle spullen voor jouw hond koop je gemakkelijk online in onze webshop waaronder Biofood hondenvoer! Daarnaast worden jouw hondenspullen al GRATIS bezorgd vanaf €50,-! Biofood hondenvoer voor je hond reserveren en afhalen in de winkel kan natuurlijk ook. En kun je iets niet vinden van Biofood in onze webshop? Vraag het ons gerust en wij doen ons best om het product toe te voegen aan ons online assortiment.