Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

Dr. Clauders hondenvoer

De Dr. Clauders serie is een Super Premium droogvoer voor jouw hond welke voldoet aan de hoogste eisen. Dr. Clauders heeft een compleet assortiment voor alle leeftijden, maar ook speciale voedingen voor honden met overgewicht, gevoelige huid/vacht, spijsvertering of een lagere/hogere energiebehoefte. Dr. Clauders biedt met haar producten alles wat honden nodig hebben om gezond en vol levenslust oud te worden.

Dr. Clauders hondenvoer zit vol gezonde voedingsstoffen

Voor puppy’s en jonge opgroeiende honden heeft Dr. Clauders een prachtig assortiment hoogwaardige hondenvoeding in natvoer of krokante brokken. Veel van dit Dr. Clauders hondenvoer is voorzien van Pre-biotics welke in het spijsverteringskanaal de goede bacteriën stimuleren. Dankzij deze Pre-biotics in het hondenvoer van Dr. Clauders zal jouw hond een sterke natuurlijke afweer krijgen en dus gezonder door het leven gaan. Ook is Dr. Clauders hondenvoer geproduceerd zonder kunstmatige aromastoffen, zonder soja-eiwittoevoeging en zonder vleesmeel. De brokken van Dr. Clauders bevatten trouwens speciaal voor pups een hoge beschikbaarheid aan calcium en fosfor voor een sterk skelet. Daarnaast zijn de brokken van Dr. Clauders hondenvoer vrij van tarwe en conserveringsmiddelen.

Dr. Clauders hondenvoer is puur natuur

Dr. Clauders hondenvoer staat bekend om zijn natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. Neem bijvoorbeeld Dr. Clauders LPD (lever dieet) wat een volledige dieetvoeding is voor honden en speciaal geschikt voor honden met een leverziekte of een verminderde werking van de lever. Ook heeft Dr. Clauders hondenvoer een speciale dieetvoeding welke geschikt is voor honden met een huid- of vachtaandoening, wat vaak gepaard gaat met een allergische reactie. Kies voor deze honden bijvoorbeeld het natvoer van Dr. Clauders. De Dr. Clauders Sensible is een hoogwaardige premium natvoeding speciaal voor gevoelige volwassen honden. De Sensible lijn van Dr. Clauders hondenvoer heeft maar één eiwitbron, zit vol met de benodigde vitamines en mineralen, is zonder additieven, zonder kleurstoffen en zonder conserveringsmiddelen. Deze voeding van Dr. Clauders is dus puur natuur en hypo-allergeen. Voor de hyposensitieve honden biedt Dr. Clauders Hyposensitive hondenvoeding. Dit is hondenvoer voor honden welke extra gevoelig zijn voor granen en intense neigingen hebben tot overgevoelige reacties op voeding. Deze lijn van Dr. Clauders heeft een bijzonder hoge verteerbaarheid en allergievermindering. En een optimale verteerbaarheid door prebiotisch werkende vezelstoffen. 

Koop jouw Dr. Clauders hondenvoer bij ZOO&ZO!

Wij kunnen nog tal van redenen noemen waarom Dr. Clauders hondenvoer van topkwaliteit is! Daarom adviseren wij van ZOO&ZO Dr. Clauders hondenvoer ook van harte aan. Van pup tot senior, Dr. Clauders biedt hoogwaardige voeding voor iedere hond! Bestel jouw Dr. Clauders hondenvoer in onze webshop of kom naar onze dierenwinkel in Ede om het ruime assortiment Dr. Clauders hondenvoer te bekijken. Geen idee welke lijn van Dr. Clauders hondenvoer het beste is voor jouw hond? Vraag het ons gerust! Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 0318-693078 of mail je vraag naar info@zoo-enzo.nl.We helpen je graag een keuze te maken voor het beste hondenvoer voor jouw trouwe viervoeter!