Filter op
Klaar
Filter op
Verberg Filter

Genesis hondenvoer

Het Genesis hondenvoer is natuurlijk en Holistisch hondenvoer: het originele recept komt vanuit de behoeften van wilde honden! In het wild eten honden voornamelijk vlees en vis maar daarnaast eten ze ook fruit, groentes en kruiden. Genesis Pure Dog heeft hier rekening mee gehouden en de samenstelling van de producten en bevat 70% dierlijke eiwitten en 30% groenten, fruit of kruiden. In geen enkel product van Genesis zul je graan tegen komen. Met het Genesis hondenvoer heb je dus het beste voer voor je trouwe viervoeter.

Genesis Pure hondenvoer is speciaal afgestemd op de behoeften van jouw hond. Ook voor honden met speciale behoeften is er een hondenvoeding die de welzijn van je hond ondersteunt.

Meer

Genesis Pure Hondenvoer

Genesis Ultra Premium Pet Food is een uitgebalanceerde voeding van hoge kwaliteit en zodanig geproduceerd dat het de spieren sterk maakt en het gehele skelet van je huisdier sterk en gezond houdt. Dit is belangrijk omdat het op deze wijze de organen steun geeft en deze in staat stelt om het werk naar behoren te doen. Daarnaast helpt het om het immuun systeem effectief te laten werken en dat resulteert weer in een lange, gezondere levensduur van je hond! Genesis hond is dus een goede voeding voor je trouwe viervoeter.

Genesis Ultra Premium hondenvoer heeft onder andere de volgende uitwerkingen:

  • Hersenen en goed zicht
  • Bescherming van het immuunsysteem
  • Ondersteuning van het urinaire systeem
  • Stabilisering van het maag-darm kanaal
  • Metabolische energie
  • Goede mondhygiëne
  • Sterke gewrichten en beweegbaarheid
  • Gezonde huid & Vacht
  • Een goede eetbaarheid

Genesis Ultra Premium kattenvoer levert topkwaliteit tot in de puntjes! Geeft je deze voeding aan je dier, uiteraard vergezeld met jouw zorg en liefde, dan heb je de beste combinatie voor een gelukkig leven met en voor jouw trouwe metgezel!

Het Holistische Genesis Pure hondenvoer is speciaal afgestemd op de behoeften van jouw hond. Ook voor honden met speciale behoeften zijn er hondenbrokken die de welzijn van je hond ondersteunen.

Dit voer is speciaal samengesteld voor je pup. Het hondenvoer is gemaakt van vers lamsvlees, vers geitenvlees en verse kip. Dankzij de toevoeging van colostrum (eerste moedermelk) helpt je de pup om zijn/haar immuunsysteem te versterken.

Dankzij het verse vlees van lam, geit en kip zijn de Genesis Pure Dog Geep Canyon hondenbrokken geschikt voor jouw volwassen hond. Door de natuurlijke mineralen en vezels krijgt jouw hond alle voedingsstoffen binnen die hij of zij nodig heeft. Genesis pure hondenvoer zijn de beste hondenbrokken voor je hond.

Het genesis Pure Adult Grand Prairie hondenvoer is voor de meeste selectieve fijnproevers. Heb je een moeilijke eter? Dankzij het verse vlees van buffalo, kwartels en kip is dit hondenvoer extra smakelijk. Naast smakelijk zijn deze hondenbrokken ook nog eens volledig hondenvoer: het bevat alle mineralen en vitaminen die je hond nodig heeft. Een ware traktatie voor je hond wat ook nog eens erg gezond is.

Heeft jouw hond extra ondersteuning nodig zodat hij of zij een mooiere vacht krijgt? Dan is het Genesis Pure Dog Blue Ocean hondenvoer een echte aanrader. Deze Genesis hondenbrokken zitten dankzij de verse haring en zalm vol met omega-3 vetzuren: wat voor een prachtige huid en vacht zorgt. Daarnaast bevat het hondenvoer alle voedingsstoffen die jouw hond nodig heeft.

De hondenbrokken van Genesis Pure Dog Soft Adult zijn extra zacht: hierdoor smaken ze nog beter en zeer geschikt voor honden met gebitsproblemen. De zacht brok bevat meer vocht maar met het verse vlees van wilde zwijnen, herten en kip is het een volledige voeding. Het Genesis Pure Dog Adult Soft hondenvoer is een ware traktatie voor je hond.

Ook je senior hond verdient het allerbeste voer. Het Genesis Pure Dog Senior Wide Country hondenvoer is speciaal afgestemd op de behoeftens van jouw oudere hond. Dankzij het verse vlees van gans, fazant, eend en kip is het ook erg smakelijk. Met de Genesis hondenbrokken geef je jouw hond van 7 jaar of ouder het allerbeste voer.