GimDog hondenvoer

GimDog wordt geproduceerd door het bedrijf Gimborn. GimDog is al meer dan 50 jaar huisdierenspecialist in hapjes voor honden. De magische momenten tussen mensen en huisdieren motiveren GimDog bij het ontwikkelen van de producten. 

GimDog hondenvoer voor honden met dieetwensen

GimDog hondenvoer biedt ook hondenvoer voor honden met speciale dieetwensen. Zo heeft GimDog hondenvoer voor honden met allergieën of voor honden met een gevoelige maag. GimDog heeft hondenvoer dat speciaal is ontworpen voor senioren of zwangere honden. Bovendien biedt GimDog hondenvoer ook een assortiment aan hondensnacks, zoals droogvoer, brokken en koekjes die kunnen worden gebruikt als tussendoortje of beloning. Deze snacks bevatten natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van kunstmatige toevoegingen. 

GimDog hondenvoer voor iedere hond

Bij de ontwikkeling van de GimDog producten is rekening gehouden met de verschillende behoeften van verschillende rassen. De producten van GimDog bevorderen een volledige ontwikkeling en een goede gezondheid van honden. De producten van GimDog zijn onder te verdelen in vijf categorieën.

GimDog Pasta

Door de actieve ingrediënten bieden de pasta’s van GimDog een goede ondersteuning bij de gezondheid van jouw hond. Daarnaast zijn de pasta’s van GimDog gemakkelijk in gebruik.

GimDog Superfood

De GimDog Superfood Meat Bones zijn een combinatie van hoogwaardig kippenvlees en geselecteerde superfoods. Er wordt slechts één dierlijke proteïnebron gebruikt voor deze heerlijke hondensnacks. 

GimDog hondensnacks 

Hondensnacks van GimDog bestaan bijvoorbeeld uit strips van kipfilet, worst met eend en andere snacks met lekker en nuttig vlees. Daarnaast heeft GimDog speciale hondensnacks. Deze aanvullende voeding is speciaal gecreëerd voor actieve honden. Het bevordert een goede stofwisseling, en helpt de dieren omgaan met zware belasting. 

GimDog Little Darling Pure Delight

Speciaal voor honden van kleine rassen heeft GimDog de Little Darling Pure Delight reeks ontwikkeld. Kleine dieren zijn over het algemeen vatbaarder voor ziektes en meer kieskeurige eters. Hier werd bij de ontwikkeling van deze lijn GimDog hondenvoer rekening mee gehouden. Little Darling heeft een bijzondere smaak en ondersteunt de gezondheid van honden. 

GimDog Fruity Menu Paté & Ragouts 

De GimDog Fruity Menu Paté & Ragouts  bevatten alles wat hondenbezitters van honden tot 10 kg zich kunnen wensen: speciaal geselecteerde, heerlijke ingrediënten vol van smaak. Verkrijgbaar in negen kleine, veelzijdige Fruity Menu’s die direct klaar zijn voor gebruik. Jouw hond zal smullen van deze paté of ragout in saus: een bijzondere combinatie van vlees, gevogelte of vis en fijne vruchten en groenten. 

Geen dierproeven voor diervoeding bij GimDog

GimDog maakt producten om dieren het naar de zin te maken. Daarom zou het voor GimDog ondenkbaar zijn dat dieren zouden lijden tijdens de vervaardiging van het assortiment hondenvoer. GimDog staat daarom al jaren op de lijst van Dierenbeschermingsorganisatie PETA van diervoederfabrikanten die geen dierproeven doen.

Het aanbod GimDog hondenvoer bij ZOO&ZO

Al met al is GimDog hondenvoer een uitstekende keuze voor hondenbezitters die op zoek zijn naar gezonde en natuurlijke voeding voor hun honden. Neem een kijkje in onze webshop of fysieke dierenwinkel voor het aanbod van GimDog hondenvoer. Van pup tot volwassen hond biedt GimDog gezond hondenvoer op natuurlijke basis. Bestel jouw GimDog hondenvoer voordelig bij ZOO&ZO. Bij ZOO&ZO slaag je gegarandeerd voor het beste natuurlijke hondenvoer. Bestel je op werkdagen voor 17.00 uur jouw GimDog hondenvoer, dan heb je dit de volgende dag al in huis. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij snel leveren. Heb je vragen over de beste keuze in hondenvoer? Of kunnen wij je ergens anders mee helpen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Tijdens kantooruren zijn we bereikbaar op 0318-693078 of mail je vraag gerust naar info@zoo-enzo.nl