Gratis verzending vanaf €50,-*
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis*
Veilig en makkelijk online betalen

HobbyFirst Canex hondenvoer

Het verhaal van HobbyFirst Canex hondenvoer begint in 1840 bij een man met passie voor zijn kippen. Hij selecteerde steeds alleen de beste granen van het veld en dit resulteerde in een hok vol kippen blakend van gezondheid. Generatie op generatie werd het geheim van deze speciale mengelingen doorgegeven en hieruit ontstond HobbyFirst. 

Kwaliteit, dat is wat je kunt verwachten van Hobbyfirst Canex hondenvoer. 

Hobbyfirst Canex hondenvoer assortiment 

In ons assortiment Hobbyfirst Canex hondenvoer vind je diverse soorten voedingen, gerangschikt op de leeftijdsgroepen van puppy's, adult en senior honden. Er is Hobbyfirst Canex hondenvoer voor liefhebbers van vlees of vis, Hobbyfirst Canex hondenvoer speciaal voor kleine hondenrassen en graanvrije voedingen. Om jou het kiezen wat gemakkelijker te maken geven we je wat meer uitleg over het assortiment Hobbyfirst Canex hondenvoer. 

Hobbyfirst Canex Junior puppyvoer

Puppy's hebben een geheel eigen voedingsbehoefte die recht doet aan hun snelle groei en ontwikkeling. Daarom heeft Hobbyfirst Canex een aantal hoogwaardige voedingen voor puppy’s ontwikkeld. Kies bijvoorbeeld voor HobbyFirst Canex Puppy Junior Brocks: Hobby First Canex Puppy Junior Brocks is een geëxtrudeerde hondenvoeding voor (opgroeiende) pups en junioren van kleine en middelgrote hondenrassen. HobbyFirst Canex Puppy Junior Brocks is voor pups in hun eerste groeifase, vanaf 4 weken. Puppy-Junior Brocks bevat een hoog aandeel gedroogde kip en rijst, wat de voeding licht verteerbaar maakt en een goede spijsvertering bevordert. Of kies voor HobbyFirst Canex Puppy Junior High in Fish. HobbyFirst Puppy-Junior High in Fish is samengesteld op basis van licht verteerbare Fish & Rice componenten en daarmee zeer geschikt voor pups met aanleg voor spijsverteringsproblemen en/of een gevoelige huid. Deze hondenvoeding is (tarwe)glutenvrij en hypoallergeen en zorgt voor een stralende vacht van jouw pup. Het bevat eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen in de juiste verhoudingen om jouw pup ongestoord te laten groeien. Ook deze puppyvoeding van Canex HobbyFirst is geschikt voor de eerste groeifase, vanaf 4 weken. Als laatste willen we graag het graanvrije puppyvoer van Canex HobbyFirst belichten. De Canex HobbyFirst Puppy-Junior Grainfree. De Canex HobbyFirst Puppy-Junior Grainfree is bereid op basis van een graanvrij recept. Dit puppyvoer van HobbyFirst Canex is daarmee uitermate geschikt voor pups met overgevoeligheid voor granen, aanleg voor spijsverteringsproblemen en/of een gevoelige huid en vacht. Deze hondenvoeding is hypoallergeen en zorgt voor een stralende vacht. Het bevat eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen in exact de juiste verhoudingen om jouw pup ongestoord te laten groeien. 

HobbyFirst Canex hondenvoer voor de volwassen hond

Ook voor de volwassen hond heeft Hobbyfirst Canex hondenvoer uitgebalanceerd hondenvoer wat alle voedingsstoffen bevat welke jouw hond gedurende de dag nodig heeft. Een uitstekende, uitgebalanceerde voeding voor jouw volwassen hond is bijvoorbeeld HobbyFirst Canex Adult Brocks hondenvoer. Canex Adult Brocks houden jouw hond in topconditie en zorgen ervoor dat je hond actief blijft. Canex Adult Brocks zorgen daarnaast voor een optimale stofwisseling en een gezonde en glanzende vacht. Dit hondenvoer van HobbyFirst Canex bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van jouw hond. De hoogwaardige grondstoffen zijn van dierlijke en plantaardige oorsprong. Is jouw hond een visliefhebber? Kies dan voor HobbyFirst Canex Adult met Zalm, een smakelijk en gezond hondenvoer op basis van zalm. Op zoek naar graanvrij hondenvoer van Canex HobbyFirst? HobbyFirst Canex Adult Grainfree hondenvoer is dan een goede keuze!

HobbyFirst Canex Senior hondenvoer

Net als erg jonge honden hebben ook oudere honden behoefte aan een andere voeding. Door middel van voeding kunnen ouderdomskwaaltjes worden voorkomen en verminderd. Speciaal voor deze honden biedt Hobbyfirst HobbyFirst Canex Senior Brocks. HobbyFirst Canex Senior Brocks is een complete en uitgebalanceerde hondenvoeding voor oudere honden van alle rassen. Bij honden vertraagt de stofwisseling vanaf de leeftijd van ± 8 jaar en wordt een hond tot de senior gerekend. Senior Brocks houdt jouw oudere hond in topconditie en zorgt voor een goede en glanzende vacht. Daarnaast zorgen HobbyFirst Canex Senior Brocks voor een gezonde spijsvertering. Senior Brocks bevat de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen tot een goede gezondheid van jouw hond. Ook bevatten HobbyFirst Canex Senior Brocks L-Carnitine voor ondersteuning van de vetverbranding en taurine wat een positieve invloed heeft op de werking van het hart. Het toegevoegde natriumtripolyfosfaat in HobbyFirst Canex Senior Brocks zorgt voor vermindering van tandplaque en ondersteuning van gezond tandvlees. HobbyFirst Canex Senior Brocks bevat glucosamine en chondroïtine. Deze hoogwaardige grondstoffen zijn van dierlijke en plantaardige oorsprong.

Koop jouw HobbyFirst Canex hondenvoer zeker bij ZOO&ZO!

HobbyFirst Canex hondenvoer kopen? Bij ZOO&ZO vind je een groot assortiment HobbyFirst Canex hondenvoer. Je bestelt jouw HobbyFirst Canex hondenvoer gemakkelijk in onze webshop of koop het HobbyFirst Canex hondenvoer in onze dierenwinkel in Ede.